Triki in nasveti
22.01.2013 14:54
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljša rešitev za Android varnostne kopije

Za izdelavo varnostnih kopij na pametnih mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih Android vam priporočamo uporabo programske opreme Super Backup. Tu namreč gre za eno izmed najboljših rešitev za izdelavo varnostnih kopij na napravah Android.
Programska oprema Super Backup vas pri izdelavi in obnovi varnostnih kopij zagotovo ne bo pustila na cedilu!
Programska oprema Super Backup vas pri izdelavi in obnovi varnostnih kopij zagotovo ne bo pustila na cedilu!

Če ste eden od tistih, ki pogosto menjujejo pametne mobilne telefone ali tablične računalnike Android oziroma radi preizkušate prilagojene različice operacijskega sistema Android, več kot dobro veste, da vam ponovno nameščanje želenih aplikacij, kontaktov in drugih vsebin vzame izredno veliko časa. Ta čas pa si lahko precej skrajšate z uporabo mobilne programske opreme Super Backup, saj gre za eno izmed najboljših rešitev za izdelavo varnostnih kopij na napravah Android.

Za začetek boste morali kakopak najprej prenesti mobilno programsko opremo Super Backup, in sicer s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/Sd8gK oziroma s skeniranjem priročne QR kode, ter jo namestiti. S tem boste pridobili možnost za izdelavo varnostnih kopij programov in njihovih podatkov, kontaktov, kratih sporočil SMS, seznama klicev, koledarja, zapiskov in še mnogo več. Za izdelavo varnostne kopije zadošča, da kliknemo na želeni gumb, izberemo želeno vsebino in kliknemo na gumb »Backup«. Varnostne kopije lahko shranimo na pomnilnik mobilne naprave, po potrebi pa jih lahko pošljemo celo na elektronski naslov Gmail.

Programska oprema Super Backup je opremljena še z mehanizmom za samodejno izdelovanje varnostnih kopij in seveda s praktičnim sistemom za njihovo obnovo. Najboljše pri vsem tem pa je to, da je programska oprema Super Backup povsem brezplačna. Video predstavitev delovanja in zmogljivosti mobilne aplikacije Super Backup si lahko ogledate na spletnem naslovu http://goo.gl/lDAje. Če pa se vam bo pri uporabi nadvse priročnega programa vseeno kje »zataknilo«, vam bodo seveda priskočili na pomoč strokovnjaki Foruma Računalniških novic (http://goo.gl/bBIpG).


Prijavi napako v članku