Prenosni računalniki
12.05.2010 14:07
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sto ur avtonomije za Applov tablični računalnik iPad

Zunanja baterija Apple HyperMac lahko avtonomijo tabličnega računalnika iPad podaljša za kar 100 ur!
Zunanja baterija Apple HyperMac lahko avtonomijo tabličnega računalnika iPad podaljša za kar 100 ur!

Če boste za nakup Applovega tabličnega računalnika iPad, opremljenega z brezžično povezavo Wi-Fi in vgrajenim pomnilnikom kapacitete 16 gigabajtov, pripravljeni odšteti slabih 500 evrov, vam priporočamo, da si omislite tudi nakup prenovljene zunanje baterije HyperMac, ki je opremljena s priključkom USB. S pomočjo uporabnega izdelka bomo namreč lahko tablični računalnik podjetja iz Cupertina brez priklopa na električno omrežje uporabljali od 34 pa vse do 100 ur!

Zunanjo baterijo Apple HyperMac, ki je na voljo s kapacitetami 222 Wh, 150 Wh, 100 Wh in 60 Wh, lahko uporabimo tudi za napajanje prenosnih računalnikov MacBook. Za to potrebujemo le namenski priključek.

Nakup vstopne različice zunanje baterije Apple HyperMac za tablični računalnik iPad nas bo, vključno s poštnino, olajšal za slabih 170 ameriških dolarjev oziroma 135 evrov. Za najzmoglivejšo različico pa ameriški trgovci zahtevajo 470 dolarjev oziroma 370 evrov. Nakup zunanje baterije Apple HyperMac pa si lahko omislimo na spletni strani http://www.hypershop.com/.

Vas zanima več iz te teme?
Apple prenosni računalniki

Prijavi napako v članku