Računalništvo, telefonija
12.12.2019 06:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova številka revije: Ste že nakupili darila?

Nova številka revije: Ste že nakupili darila?
Nova številka revije: Ste že nakupili darila?

Praznični čas se nezadržno bliža. In ko razmišljamo o obdarovanju, so prav tehnološka darila tista, s katerimi ne moremo zgrešiti. Ostane samo še vprašanje, med čim vse lahko izbiramo in koliko zapraviti.

Do konca leta je ostalo bolj malo časa, a vseeno dovolj, da se oskrbimo z darili. Posebej, če bomo nakupovali prek spleta, kar je še posebej priročno, saj se tako izognemo gneči in prihranimo nekaj živcev. S spletnimi nakupi iz domačega fotelja z nekaj kliki rešimo vse. Tehnološki izdelki so nadvse primerni tudi za to, ker lahko zanje zapravimo le nekaj evrov, lahko pa evrskega tisočaka ali več. Navadno je to odvisno od tega, komu je darilo namenjeno. Če morda še nimate ideje, kaj bi lahko kupili, jo morda najdete v novi številki Računalniških novic.

Udarne igre leta 2019

Kar se videoiger tiče, leto 2019 ni bilo prav prelomno. Nič čudnega, saj se čas aktualni generaciji konzol izteka; naslednje leto bosta Sony in Microsoft poslala na trg nova, vsaj nekajkrat močnejša stroja od obstoječih PS4 (Pro) in XBO (X). Vendar to ne pomeni, da v 2019 nismo bili deležni odličnih in udarnih iger. Nasprotno, uležanost hardvera je pomenila razvojno trimčkanje in naslove, ki jih bomo ohranili v lepem spominu: DIRT Rally 2.0, Sekiro: Shadows Die Twice, eFootball PES 2020 … Vse naslove najdete v novi številki revije.

Več vsebine lahko preverite v sveži izdaji revije Računalniške novice, ki je že na voljo v vaši najljubši prodajalni časopisov in revij.

V tokratni številki revije Računalniške novice ne spreglejte tudi:

  • Prepogljivi Galaxy Fold prihaja v Slovenijo
  • Alexa že lahko posnema človeška čustva
  • Na WhatsApp prihajajo samouničujoča sporočila

Sledite nam tudi na družbenih omrežjih:


Prijavi napako v članku