Računalništvo, telefonija
07.01.2013 18:13

Deli z drugimi:

Share

Ste v novem letu še vedno samski?

Na portalu ona-on.com se je samo v letu 2012 našlo več kot 900 parov
Na portalu ona-on.com se je samo v letu 2012 našlo več kot 900 parov

Ali ste vedeli, da je se je na portalu ona-on.com samo v letu 2012 našlo več kot 900 parov? Ti so se pridružili že več kot 20.000 Slovencem, ki so od leta 2001 zapustili ona-on.com in odjadrali v življenje v dvoje.

»Kako težko se vsako jutro pripravite k aktivnosti, ki ji pravimo umivanje zob? Nobenih težav nimate s tem, kajneda? Nobene posebne težave z motivacijo … Pa veste, zakaj nihče nima težav z motivacijo za umivanje zob? Ker je to ritual, na katerega smo se navadili! Vse, kar postane ritual, je tako preprosto kot dihanje. Kaj morate narediti, da bodo aktivnosti, ki vam v osebnem in poslovnem svetu prinašajo rezultate, postale ritual? Vztrajajte pri svojih novih aktivnostih vsaj 21 dni! Če boste vztrajali tri tedne, bo vaša nova aktivnost postala lahkotna, neboleča, sama po sebi umevna, tako kot je umivanje zob«. Takole je pred dnevi v svojem blogu zapisal slovenski marketinški guru, Aleš Lisac. In kaj ima to veze z vašim ljubezenskim življenjem?

Če ste na Silvestrovo pravkar minulega leta, na seznam zaobljub, poleg klasičnih: “Shujšal/-a bom, Vsak dan bom telovadil/-a in tekel/-la, prijazen/-na bom do staršev, redno bom sprehajal/-a psa” dodali tudi: “Ne bom več samski/a,” … potem imamo za vas nekaj, kar vam bo prišlo v navado zelo hitro, mnogo hitreje kot v 21 dneh, pa še prijetno bo.

Z uresničevanjem pa je treba začeti čim prej in na ona-on.com lahko začnete takoj. V tem trenutku! Brezplačna registracija je enostavna in hitra. Uporaba vam bo v navado prišla takoj. Nobenih težav z motivacijo ne bo, ko bodo začela švigati sporočilca in dogovori za zmenke!

Da boste še lažje ujeli »svojo polovičko« so vam pri ona-on.com do sredine januarja (15.1.2013) pripravili še posebno ponudbo za naše RN VIP člane – nadgradnjo brezplačnega članstva za kar 50% ceneje. Pozabili pa niso tudi na obstoječe uporabnike, ki tudi lahko izkoristijo 50% popust na nadgradnjo članstva.


Prijavi napako v članku