Igre
30.07.2021 10:00
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Starfield: Skyrim v vesolju

O zgodbi Starfielda še ni veliko znanega. Todd Howard, producent in oblikovalec pri Bethesdi, je dejal, da je Starfield kot Skyrim v vesolju in bo imel različne frakcije.
O zgodbi Starfielda še ni veliko znanega. Todd Howard, producent in oblikovalec pri Bethesdi, je dejal, da je Starfield kot Skyrim v vesolju in bo imel različne frakcije.

Starfield je Bethesdin prvi originalni PRG naslov po zadnjih 25 letih ustvarjanja Elder Scrolls in Fallout serije. Nov originalni svet bo postavljen v vesolje. Skoraj tri leta po naznanitvi skrivnostnega projekta smo končno dobili nove podrobnosti o igri in kdaj lahko pričakujete, da jo boste lahko igrali.

Zgoraj si lahko ogledate E3 napovednik za Starfield. Kinematografski prizori nam prikažejo astronavta, ki se vzpenja v svojo vesoljsko ladjo, medtem ko neznani robot tava po površju. Mehanski glas naznani, da je naše odkritje šele začetek in ključ do odklepanja »vsega«.

O zgodbi Starfielda še ni veliko znanega. Todd Howard, producent in oblikovalec pri Bethesdi, je dejal, da je Starfield kot Skyrim v vesolju in bo imel različne frakcije, glavna pa bo skupina Constellation, ki jo sestavljajo človeški raziskovalci. Tako kot njihove druge igre bomo lahko igrali v perspektivi prve in tretje osebe.

Datum izdaje Starfielda je 11. november 2022. Na dan izdaje bo na voljo za osebne računalnike, Xbox in kot del Game Passa.

Več novosti o igrah v spletni rubriki Igre.

Vas zanima več iz te teme?
Steam igre napovedi iger

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEOLAB d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 051 877 877
Informacijske rešitve na dlani Neolab je pravi naslov, ko se podjetje znajde v poslovnih težavah ali potrebuje pomoč pri oblikovanju učinkovitih poslovnih procesov, do katerih ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več