Življenjski slog
04.02.2022 14:03
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Standardni slušni aparati Shine Rev+ 

Pogosto se ljudje sprašujejo, kako dobri so slušni aparati, ki sodijo v cenovni standard, torej so brez doplačila. Odgovor podajamo samo za AUDIO BM slušne centre, kjer imamo v standardu serijo Shine Rev+, ki bo presegla vaša pričakovanja za standard

Slušne aparate Shine Rev+ nudimo v za-ušesnih in v-ušesnih izvedbah.

Shine Rev+ odlikuje kakovosten zvok, udobno poslušanje in dobra jasnost govora, česar v osnovnem izboru običajno ni mogoče niti pričakovati.

Serija Shine Rev+ ima veliko visokokakovostnih funkcij, ki se običajno nahajajo le v dražjih slušnih aparatih. Dokazano je, da povečujejo udobje in uspeh pri uporabi slušnih aparatov.

Te funkcije so:

 • Sistem za poudarjanje govora – omogoča jasnejše poslušanje govora, saj tihe dele govora dodatno poudari.
 • Sistem za zmanjševanje hrupa – omogoča jasnejše poslušanje govora, saj hrup ojačuje manj, kot govor.
 • AntiShock™ 2 sistem– povečuje udobje poslušanja pri nenadnih neprijetnih glasnih zvokih, ki jih v trenutku zazna in kontrolira.
 • AutoMic – Prilagodljivi usmerjeni mikrofoni – izboljšujejo razumevanje govora v hrupu, saj zaznajo hrup s strani in od zadaj, ter se osredotočijo na sprejem zvoka od spredaj. Samodejno delovanje.
 • Profesionalna natančnost prilagoditve – brezžično, z računalnikom.
 • Sound Conductor – zagotavlja jasno poslušanje govora in naraven zvok, saj sistem samodejno uravnava prilagodljive parametre v vsakem programu za poslušanje.
 • Adaptation Manager – Upravljanje privajenosti – samodejni sistem, ki uravnava prilagoditev slušnega aparata stopnji privajenosti osebe na zvok.
 • Adaptive Directionality – Prilagodljiva usmerjenost – uporablja prilagodljivo smerno karakteristiko mikrofonov, za povečanje razumljivosti govora v hrupu.
 • Frekvenčna kompresija 2 – premakne frekvence iz področja, kjer ni več sluha, na nižjefrekvenčno področje, kjer je naglušnost manjša. Tako se zagotovi slišnost visokofrekvenčnih zvokov in razumljivost govora se poveča.
 • Upravljanje akustičnega povratnega vpliva – zagotavlja, da ne prihaja do piskanja. Zaradi tega sistema slušne lahko uporabljamo tudi z odprto prilagoditvijo (sluhovod ostane odprt).
 • DuoLink – brezžična povezava med dvema slušnima aparatoma za prilagajanje glasnosti in menjavo programov.
 • Tinitus masker – generator zvokov s katerimi obogatimo zvočno okolje za namene prekrivanja tinitusa.


In to niti ni vse, kar zagotavljajo standardni slušni aparati iz AUDIO BM. Obiščite nas in preverite podrobnosti ter celotno ponudbo. Test sluha in slušnih aparatov je brezplačen.

Več na: www.audiobm.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
slušni aparati

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AUDIO BM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AUDIO BM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AUDIO BM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več