Računalništvo, telefonija
01.03.2005 15:53
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SRC.SI se zopet predstavlja Evropi

SRC.SI se po izjemno uspešnem nastopu na lanskoletni prireditvi CeBIT zopet vrača v Hannover. Podjetje bo svoje rešitve (kot eno od petih izbranih Microsoftovih partnerjev s področja regije JV Evrope) predstavljalo na Microsoftovem razstavnem prostoru (številka 33 v hali 4). Na največjem evropskem sejmu s področja informacijskih tehnologij se bo SRC.SI tako predstavil kot ponudnik vrhunskih rešitev za različne industrije, kot so bančništvo, telekomunikacije, zdravstvo, trgovina in javna uprava.

Na CeBIT-u bo letos sodelovalo 6.115 razstavljavcev, SRC.SI pa bo eno izmed devetih slovenskih podjetij, ki bodo prireditev izkoristila za promocijo domačega informacijskega znanja. “SRC.SI je z nastopom na lanskem CeBIT-u naredil enega odločilnih korakov pri uresničevanju strategije, postati eden največjih sistemskih integratorjev v regiji JV Evrope in biti zaupanja vreden partner na področju celotne Evrope. Odziv je bil nad pričakovanji, saj smo vzpostavili številne kontakte in identificirali nove poslovne priložnosti. Zato se tudi letos vračamo v Hannover,” je dejal Gregor Benčina, glavni direktor podjetja SRC.SI.

V SRC.SI so v preteklem letu močno povečali obseg poslovanja, vzpostavili številne nove programe, ustvarili nove partnerske povezave ter zaposlili skoraj sto novih ljudi. Obenem so s prevzemi uspešnih slovenskih podjetij dodatno obogatili ponudbo ter okrepili tržno pozicijo. Za letošnje leto so prepričani, da se bo rast predvsem na račun okrepljenega nastopa v regiji, nadaljevala, s svojim nastopom na sejmu CeBIT pa bodo slovenske informacijske rešitve postavili ob bok najrazvitejšim državam na področju informacijskih tehnologij.


Prijavi napako v članku