Računalništvo, telefonija
26.05.2017 09:33
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spremenite svoj iPhone v polaroidni fotoaparat

Spremenite svoj iPhone v polaroidni fotoaparat
Spremenite svoj iPhone v polaroidni fotoaparat

Pri podjetju Prynt so najavili razpoložljivost zanimivega mobilnega tiskalnika Pocket, saj pametne mobilne telefone vedno več posameznikov uporablja v vlogi digitalnih fotoaparatov. Novost, ki mobilni telefon v zgolj nekaj sekundah spremeni v pravi polaroidni fotoaparat, je na voljo za Applove telefone iPhone s priključkom Lightning. Dodatek vsebuje kompaktno ohišje z vgrajenim tiskalnikom, v katerega vstavimo iPhone, tiskalnik pa zajeto fotografijo nemudoma natisne na namenski fotopapir. Podatki se pri tem prenašajo kar preko podatkovnega priključka.

V ohišje tiskalnika Prynt v vrednosti 150 evrov (http://bit.ly/Prynt-iPhone) je sicer vgrajen miniaturni tiskalnik podjetja Zink. Natisnjene fotografije so vodoodporne, težko se raztrgajo in so precej odporne proti različnim vremenskim pojavom. Tiskanje ene fotografije traja nekaj manj kot minuto, kakovost tiska pa je glede na miniaturni tiskalnik več kot zadovoljiva. Za nakup 40 lističev za tiskanje instantnih fotografij pa bo treba odšteti še 20 evrov. Podjetje Prynt v svoji spletni prodajalni ponuja še številne druge »dodatke«, ki bodo naredili fotografiranje za novince še prijetnejše.

V ohišje tiskalnika Prynt Pocket je mogoče namestiti do 10 posebej pripravljenih lističev, ki so sicer že vključeni v ceno tiskalnika. Naj omenimo, da je novost združljiva z bogato paleto pametnih mobilnih telefonov iPhon (iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 5s in iPhone 5).


Prijavi napako v članku