Računalništvo, telefonija
22.05.2013 14:51

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte QlikView Business Discovery platformo

QlikView je po ocenah družbe Gartner in drugih analitskih hiš vodilno sodobno orodje za raziskovanje in odkrivanje podatkov. QlikView Business Discovery platforma je omogoča popolnoma samostojno poslovno poročanje, ki poslovnim uporabnikom daje moč pri sprejemanju inovativnih odločitev.
QlikView Business Discovery platforma
QlikView Business Discovery platforma

QlikView je moderna in-memory rešitev, ki predstavlja popolnoma nov razred orodij za poslovno poročanje. Je zelo enostaven za implementacijo in uporabo. To je rešitev, katere razvoj vodijo poslovni uporabniki, katerim omogoča sprejemanje boljših odločitev na osnovi analiz in poročanja iz vseh možnih zornih kotov. S pristopom od spodaj navzgor na prvo mesto postavlja poslovne uporabnike in jim dovoljuje oblikovanje ad-hoc poročil brez poglobljenega IT znanja. Na osnovi QlikView-jeve tehnologije asociativnega iskanja se lahko podatki raziskujejo iz različnih zornih kotov, kar uporabniku omogoča, da sproti pridobijo informacija in odgovore na vprašanja, o katerih pred tem niti niso razmišljali. Ker lahko QlikView uporabljajo na vseh napravah, lahko uporabniki do svojih analiz/poročil dostopajo kjerkoli in kadarkoli.

Od ostalih se razlikuje predvsem po enostavnosti implementacije in uporabe ter po zelo kratkem času povračila investicije. S QlikView-jem vam ne bo več potrebno čakati na zastarela poročila. Vsi poslovni odgovori so vam vedno na voljo, kar vam omogoča sprejemanje boljših odločitev ter hitrejši odziv na dogodke.

QlikView uporablja prek 27.000 strank v 100+ državah. V v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji že več kot 8 let QlikView uspešno zastopa Skupina Adacta, rešitev pa v regiji uspešno uporablja že prek 70 podjetij.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADACTA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADACTA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADACTA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku