ADACTA d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Leskoškova 9d, 1000 Ljubljana
  • 01 548 38 00
  • info@adacta.si
  • www.adacta.si
Davčna št.:
SI 24995975
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5314054

Informacijske rešitve, izboljšave poslovanja in uvajanje sprememb.

V Skupini Adacta se ukvarjajo z razvojem in uvedbo poslovnih informacijskih rešitev, izboljšavami poslovanja ter uvajanjem sprememb v podjetjih. Njihov trud je usmerjen v vsebinske izboljšave in napredek poslovanja svojih naročnikov. Sodelujejo z uspešnimi storitvenimi, trgovskimi in proizvodnimi podjetji, javnimi podjetji, zavarovalnicami in drugimi finančnimi ustanovami. Njihov uspeh temelji na poznavanju poslovnih vsebin, uporabi napredne informacijske tehnologije ter zagnanosti in vztrajnosti, ki zagotavljajo rezultate in zadovoljstvo pri naročnikih in zaposlenih.

Skupino Adacta danes sestavljajo podjetje v Ljubljani s podružnico v Mariboru ter podjetji v Zagrebu in Beogradu. V njej deluje več kot 230 strokovnjakov, ki so uspešno sodelovali v več kot 350 projektih prenove poslovnih informacijskih sistemov. Skupina letno ustvari 13 milijonov evrov prometa. Poleg podpore naročnikov v regiji, vse pogosteje sodelujejo z velikimi mednarodnimi podjetji, ki jih podpirajo tako znotraj EU kot tudi v Rusiji, Aziji, in Severni Afriki.

V prihodnje se bodo trudili, da postanejo prvi naslov za izboljšave poslovanja in uvajanje sprememb v regiji, ki bodo v povezavi s poslovnimi informacijskimi rešitvami njihovim naročnikom prinašale dejanske in merodajne rezultate.


Deli z drugimi: