Računalništvo, telefonija
24.02.2020 06:43
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Športni copati, ki se zavežejo sami, niso poceni

Športni copati Nike Adapt BB 2.0 so vrednoteni na kar preračunanih 370 evrov.
Športni copati Nike Adapt BB 2.0 so vrednoteni na kar preračunanih 370 evrov.

Pri velikanu športnih copat Nike so pred kratkim pripravili novo generacijo futurističnih športnih copat, ki so opremljene z mehanizmom za samodejno vezanje. Mehanizem športnih copat se sproži takoj, ko jih uporabnik obuje, za to pa skrbi napredna tehnologija Nike HyperAdapt v navezi z namenskimi tipali. Športni copati nato sami poskrbijo za to, da vezalke prilagodijo uporabnikovi nogi. Zato ne preseneča, da so bili nad njimi najbolj navdušeni predvsem tisti, ki obožujejo filmsko uspešnico Vrnitev v prihodnost II.

Športni copati Nike Adapt BB 2.0 z mehanizmom za samodejno vezanje razpolagajo še z blazino Air Zoom Turbo, sredinski del pa je bil oblikovan za najboljše ugodje. Novi športni copati se lahko za nameček povežejo še s pametnim mobilnim telefonom, in sicer preko povezave Bluetooth. Športne copate Nike Adapt BB 2.0 je zato treba polniti vsake dva tedna, za ta namen pa je na voljo posebno stojalo s sistemom brezžičnega polnjenja.

Napredni športni copati Nike Adapt BB 2.0 seveda niso poceni. Zanje je namreč v Združenih državah Amerike treba odšteti kar preračunanih 370 evrov.


Prijavi napako v članku