Računalništvo, telefonija
13.03.2020 09:01
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Športna pametna ročna ura za zgolj 28 evrov!

Športna ročna ura COLMI SKY2 je lahko vaša že za preračunanih 28,21 evrov.
Športna ročna ura COLMI SKY2 je lahko vaša že za preračunanih 28,21 evrov.

Če se ukvarjate s športom ali rekreacijo, ste zagotovo že slišali za športne pametne ročne ure. Na njihovih majhnih zaslonih lahko pregledujemo pošto, klice, spremljamo dnevne aktivnost, pa tudi, kako smo spali in še in še. Skratka so večopravilne, zato jih lahko na zapestju nosimo skozi celoten dan in ne zgolj med opravljanjem športnih dejavnosti.

Če še nimate lastne pametne ročne ure, ima spletni trgovec na portalu Ebay, V ponudbo je namreč ponudil pametno ročno uro COLMI SKY2, ki jo odlikuje odlična izdelava in inteligentna tehnologija ter je za nameček tudi vodotesna (združljivost s standardom IP68). Ura prikazuje pomembne informacije preko zaslona s 3,1-centimetrsko oziroma 1,22-palčno diagonalo in ločljivostjo 240 x 240 slikovnih točk, spremlja vaše gibanje v realnem času ter sledi vašim dnevnim aktivnostim in vadbi. Ponoči spremlja vaše spanje in vam nato ponudi samodejno analizo, vse pa se lahko prikaže na zaslonu telefona, kar je zares priročna možnost. Poleg tega lahko meri celo srčni utrip in krvni tlak, pri tem pa je zelo natančna.

Pametna ročna ura COLMI SKY2 za ljubitelje športa je na voljo za nakup na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-y14567b-r.html?aid=novice. Ta bo naša za zgolj preračunanih 28,21 evrov (31,59 ameriških dolarjev), kar se resnično splača.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku