Računalništvo, telefonija
28.06.2018 19:51
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Športna pametna ročna ura Lenovo za borih 17,79 evrov!

Pametna ročna ura Lenovo Watch 9 za malo denarja ponuja zelo veliko!
Pametna ročna ura Lenovo Watch 9 za malo denarja ponuja zelo veliko!

Tako pametni mobilni telefoni kot pametne ročne ure so se že močno zasidrali v naše vsakdanje življenje, predvsem slednje pa v zadnjem času doživljajo pravi razcvet. Na tem področju je pred časom postalo aktivno tudi podjetje Lenovo, ki ima v svoji ponudbi kar nekaj zanimivih izdelkov. Spletna trgovina Cafago pa nam je pametno ročno uro Lenovo Watch 9 na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-pb0074b.html?aid=niske tokrat ponudila po izjemno nizki maloprodajni ceni, in sicer zgolj 17,79 evrov. Ta cena je na voljo le do 15. julija letos, pred zaključkom nakupa pa je treba vnesti promocijsko kodo »JUBP07« in sicer brez narekovajev.

Pametno ročno uro Lenovo Watch 9 bomo lahko brez bojazni uporabljali tudi v vodi, saj ji proizvajalec jamči vodotesnost do kar 50 metrov. Ker je steklo izdelano s pomočjo safirja, se vsaj zlahka ne bo oddrsalo. Ohišje je kovinsko, medtem ko so pasovi pričakovano iz umetnih materialov. Pametno ročno uro Lenovo Watch 9 lahko seveda povežemo tudi z mobilnimi napravami Android in iOS, z njo pa lahko brez težav beležimo marsikatero športno aktivnost.

Pri pametni ročni uri Lenovo Watch 9 gre pohvaliti tudi dolgo avtonomijo delovanja. Ob zmerni uporabi bo ta namreč trajala kar 12 mesecev, ob intenzivnejši pa dobrih šest mesecev.


Prijavi napako v članku