Računalništvo, telefonija
14.05.2008 12:03

Deli z drugimi:

Share

Spletna stran z video in dodatnimi vsebinami o NTK 2008

NT konferenca je dogodek, kjer se vsako leto znova predstavljajo nove tehnologije, rešitve in storitve. V tem duhu tudi zaposleni v oddelku za odnose z javnostmi in naši sodelavci stalno poskušamo premakniti meje in poiskati nove načine za še bolj učinkovito komunikacijo.

Letos smo tako predstavili pomembno novost. Na naslovu http://msnovice.spaces.live.com se nahaja spletna stran Microsoftove novice, na kateri združujemo video posnetke, blog zapise, novice in druge vsebine, s katerimi vam zagotavljamo še boljši vpogled v dogajanje na konferenci. Vabimo vas, da nas obiščete na zgornjem naslovu in izkoristite vsebine, ki smo jih pripravili.

Stran pa na NT konferenci svojo pot šele začenja. Dolgoročno bo predstavljala zanimivo in bogato dopolnitev strani Microsoft za novinarje, ki bo dostopna tudi širši javnosti. Še naprej bomo nadaljevali z ustvarjanje video in drugih vsebin, s katerimi boste lahko vedno obveščeni o dogajanju v Microsoftu.

Vabimo vas tudi, da se s svojim najljubšim odjemalcem naročite na vir RSS, ki se nahaja na naslovu http://msnovice.spaces.live.com/feed.rss.


Prijavi napako v članku