Facebook
28.12.2010 08:49
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spletna igra CityVille obnorela uporabnike socialne mreže Facebook

Spletna igra CityVille je preprosta, simpatična in barvita.
Spletna igra CityVille je preprosta, simpatična in barvita.

Na priljubljenem socialnem omrežju Facebook ne najdete le svojih prijateljev in Računalniških novic. Tam je namreč na voljo še kopica bolj ali manj zabavnih brezplačnih spletnih iger. Verjetno ste vsi tisti, ki uporabljate socialno omrežje Facebook, v zadnjem času od kakšnega prijatelja ali znanca že dobili povabilo, da se pridružite igralcem iz dneva v dan bolj priljubljene spletne igre CityVille.

Tu pravzaprav gre za novo igro, ki je precej podobna igri FarmVille, le da namesto kmetije skupaj s prijatelji in znanci gradimo velemesto. Kot vse kaže je programska hiša Zynga z novo spletno igro zadela v polno, saj je v enem samem mescu »zbrala« več kot 60 milijonov uporabnikov. Spletna igra CityVille je dejansko brez težav in po desni strani prehitela celo dosedanjo uspešnico FarmVille.

Kaj je torej pri spletni igri CityVille tako privlačnega? Je to nek skriti čar, ki ga ima gradnja velemesta ali je to morebiti tekmovanje s prijatelji in višanje virtualnega ega? Verjetno kakor za koga. Dejstvo je, da spletna igra CityVille vsebuje tako delček tekmovalnosti kot skrbi za rast in napredovanje velemesta ter sodelovanja s prijatelji in znanci. Očitno je avtorjem uspelo najti ravno pravo mešanico sestavin, ki so potrebne za uspeh. Ali vas je spletna igra CityVille socialnega omrežja Facebook že osvojila ali celo zasvojila?


Prijavi napako v članku