Računalništvo, telefonija
29.03.2020 07:00

Deli z drugimi:

Share

Specializirani visokotehnološki sejmi za elektronsko industrijo

.. V cilju spremljanja najsodobnejših tehnoloških dosežkov je B2B sejem INTRONIKA za leto 2021 dodal nov vsebinski segment, ki je vedno bolj aktualen: Vse za e-mobilnost ..

INTRONIKA je specializirana strokovna sejemska prireditev, ki že sedemnajst let skuša spremljati in prikazati najsodobnejše produkte za industrijsko, profesionalno industrijo in elektrotehniko tako v Sloveniji kakor tudi v širši regiji. Pred tremi leti, ko je sejem organizator (ICM d.o.o.) prestavil v Ljubljano na Gospodarsko razstavišče, je bil eden izmed ciljev, da B2B sejem INTRONIKA s časom postane center strokovnega in promocijskega dogajanja za vso elektro in elektrotehnično industrijo.

V cilju, da bi to dosegli, se je organizator odločil, da bo poleg poznanih in tudi najbolj zanimanja iskanih vsebin; industrijska elektronika (18%), elektrotehnika (20%), oprema in orodja za proizvodnjo (19%), profesionalna elektronika (18%), komponente (18%), merilna tehnika (18%), dodal še v zadnjem času zelo aktualno e-mobilnost.

Vsebinski segment e-mobilnost bodo sestavljali elementi in produkti;

  • oprema in material za e-mobilnost;
  • električna oprema in orodja;
  • električne polnilnice in oprema;
  • električna vozila.

Cilj je, da proizvodnja, ki jo imamo v Sloveniji in širši regiji, pritegne in na enem mestu prikaže celoten spekter svojih proizvodov ter rešitev iz tako imenovanega »Sveta elektrike«, kjer bodo strokovnjaki-kupci na enem mestu lahko našli vse potrebno za svoje delovanje. Svet se obrača k alternativni energiji, med njimi je tudi elektrika, za katero pa se že sedaj ve, da ne bo zadostna in jo bo potrebno pridobivati iz večih virov, še posebej pa bo potrebno tu skrbeti za ekološko trajnost in emisijsko vzdržnost – gre za t.i. Zero emision strategijo!

Po napovedih organizatorja bo sredina februarja (16-18. februarja 2021) v Ljubljani in na GR-ju pripadala e-mobilnosti, ki jo vsekakor ne sme zamuditi nihče. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

Digital.si, Mojca Petan s.p.

Rašica 31a, 1315 Velike Lašče, Tel: 070 175 175
Spletna prisotnost podjetja ne glede na panogo lahko močno vpliva na uspeh in razvoj. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da večina strank pred nakupom ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

PROWEB SOLUTIONS, Sebastijan Jakomini s.p.

Potrčeva cesta 50, 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655