Življenjski slog
08.08.2022 08:31
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Želite postati bolj aktivni?

Starost ne diskriminira med spolom, etnično in versko pripadnostjo ter med bogatimi in revnimi.
Foto: Soria Natural
Foto: Soria Natural

Prej ali slej posledice starosti čutimo vsi, od profesionalnih športnikov, IT strokovnjakov do direktorjev in svetovnih voditeljev. Z vzdrževanjem telesne in psihične kondicije lahko za kar nekaj časa preložimo posledice starosti, vendar ne za vekomaj. Poskrbite, da se prehranjujete pravilno in predvsem zdravo, bodite dosledni s treningi in ne pozabite na stimulacijo možganov. Slednje lahko stimulirate na različne načine, od igranja računalniških in namiznih iger do učenja novih sposobnosti, kot na primer učenje tujega jezika, programiranja ali igranje inštrumenta.

Kakšne so posledice starosti? Moškim po 40. letu starosti začne upadati nivo testosterona, kar vpliva na telesno počutje in kondicijo, kar vključuje tudi spolnost, kjer posamezniki opazijo spremembe predvsem v manjši želji po spolnih odnosih in težavah z erekcijo. Z leti lahko opazite tudi nihanje razpoloženja, razdražljivost, utrujenost, spalne motnje, manjšo mišično maso in več telesne maščobe.

Kako lahko upočasnite ali celo ustavite ta naravni proces? Internet je eden najpomembnejših izumov sodobne družbe, ki nam omogoča dostop do sleherne informacije, storitve in produktov. Za vsako vprašanje boste našli tudi po več odgovorov.

Eden izmed odgovorov na vprašanje, kako lahko na naraven način vzdržujete normalne ravni testosterona, boste dobili na spletni strani www.soria-natural.si in njihovem produktu Erecta tablete. Soria Natural je podjetje s 40-letno tradicijo in spada med vodilne na področju fitoterapije. Soria Natural posluje po najvišjih farmacevtskih standardih in v skladu s standardi ISO 9001 in ISO 14001. Izdelki so na voljo v vseh lekarnah in specializiranih trgovinah.

Erecta-tablete-za-aktivne-moške-Soria-Natural-1

Erecta tablete Soria Natural – vzdržujte testosteron na naraven način

Preden si od bliže pogledamo produkt podjetja Soria Natural, se prepričajmo, da okoljski in fizični elementi ne vplivajo na vaše počutje. Alkohol, sladkorna bolezen, kronična utrujenost, motnje krvnega obtoka, stranski učinki zdravil, različnih psihološki dejavniki in stres so lahko vzrok za nihanje vašega počutja. Posvetujte se z zdravnikom in šele nato premislite o naslednjem koraku. Če ste vse izločili kot osumljence in se vaše stanje ni spremenilo, potem je čas za pomoč.

Kako lahko Erecta tablete na naraven način dvignejo vaše ravni testosterona?

Erecta tablete Soria Natural vsebujejo naravne sestavine preverjene kakovosti.

  • Cink – prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi. Vlogo ima tudi pri plodnosti in razmnoževanju.
  • Maca – naravni afrodiziak.
  • Tribulus terrestris (navadna zobačica) – podpira delovane spolnih organov in moških hormonov.
  • Črni ginseng – produkt Soria Natural ekološke vzgoje. Pripravljen po posebnem postopku in vsebuje najmanj 1,2 % ginsenozidov. Sestavina podpira seksualnost in vitalnost.

Erecta tablete jemljite dvakrat na dan, in sicer ob zajtrku in večerji.

Torej, naravne Erecta tablete so namenjene za moške, ki so po 40. mejniku začeli opažati nekatere neželene spremembe na telesu: manjša spolna želja, težave z erekcijo, spremembe v razpoloženju, utrujenost in razdražljivost in podobni vedenjski vzorci. Z naravnimi sestavinami boste dvignili ravni testosterona v krvi in pridobili na samozavesti.

Za še več informacij obiščite spletno stran www.soria-natural.si.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Zlati partner

S&T ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več