Telefoni
07.03.2012 13:04

Deli z drugimi:

Share

Sonyev SmartWatch se povezuje z napravami Android

SmartWatch se je v primerjavi z lanskim modelom še poboljšal, saj je dobil barvni zaslon, merilnik pospeška in kopico različnih barv gumijastih paskov.
SmartWatch se je v primerjavi z lanskim modelom še poboljšal, saj je dobil barvni zaslon, merilnik pospeška in kopico različnih barv gumijastih paskov.

Sony SmartWatch je zanimiv pripomoček, ki lahko komunicira s katero koli napravo z operacijskim sistemom Android. SmartWatch se je v primerjavi z lanskim modelom še poboljšal, saj je dobil barvni zaslon, merilnik pospeška in kopico različnih barv gumijastih paskov. Za tiste, ki si želijo bolj tradicionalnega videza, je Sony pripravil poseben adapter, s pomočjo katerega je mogoče SmartWatch pritrditi kar na običajen kovinski pas. Glavna razlika med Sonyevim SmartWatchom in ostalimi Android urami je ta, da je SmartWatch mišljen le kot dodatek in ne kot samostojna naprava. SmartWatch je tako omejen v številnih funkcionalnostih, vendar pa prav zaradi tega omogoča veliko daljšo avtonomijo baterije.

S pomočjo ure lahko upravljamo s klici, sporočili in aplikacijami kar iz našega zapestja, ob odstranitvi pritrdilnega traku pa iz kateregakoli drugega mesta (npr. žepa). Ura SmartWath se s pametnim telefonom poveže preko povezave BlueTooth. Vsaka od aplikacija ima svoje nastavitve in možnosti za prilagajanje. Tako je na primer za Twitter mogoče nastaviti privzete odgovore. Ura se bo na tržišču pojavila že v kratkem, zanjo pa bo potrebno odšteti ne pretiranih 139 evrov. Najbolje da si ogledate priloženi video in se seznanite z možnostmi, ki jih ponuja Sonyev SmartWatch.

Vas zanima več iz te teme?
Sony telefoni

Prijavi napako v članku