Strojna oprema
10.04.2008 08:34
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony z najmanjšo proizvodno Full HD videokamero na svetu

Privlačna nova videokamera Handycam je oblikovana po konceptu “My HD to Go” (moj HD za na pot) – Full HD videokamera žepne velikosti, ki je tako majhna, da jo nosite, kar v hlačnem žepu. S svojo kompaktno velikostjo, privlačnim izgledom in trpežnim ohišjem je kamera TG3E idealna za vsako priložnost, od družinskih srečanj do najuglednejših zabav.

Poleg elegantnih, ozkih linij, videokamera nudi enostavno, intuitivno upravljanje prek LCD zaslona na dotik. Priročno nameščene tipke za enostavno upravljanje s palcem omogočajo dostop do funkcij snemanja, načinov “Movie/photo” (film/fotografija) in zooma. Če je način “Quick On” vklopljen, je videokamera TG3E pripravljena na akcijo v trenutku, ko odprete svetel, 6,9 cm velik, Clear Photo LCD Plus zaslon na dotik. Funkcija “Face Detection” samodejno nastavi ostrino, osvetlitev, barvno razmerje in barvo kože za ustvarjanje čudovitih portretov. Vgrajen je tudi zoom mikrofon z Dolby Digital 5.1 prostorskim zvokom.

Kljub majhnim meram, videokamera Handycam TG3E pri snemanju čudovitih, podrobnih Full HD slik ne dela kompromisov. Senzor ClearVid CMOS s tehnologijo Exmor, ki izhaja iz tehnologije v Sonyjevih profesionalnih videokamerah in digitalnem SLR fotoaparatu, zagotavlja občutljivost in delovanje z nizkim šumom.

Videokamera Handycam HDR-TG3E bo na voljo od maja 2008.


Prijavi napako v članku