Telefonija
28.08.2006 11:13
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony Ericsson Z610

Sony Ericsson je najavil mobilni telefon Z610, stilski 3G telefon, ki združuje uporabnost in lepoto. Lesketajoči se prednji del daje mobilnemu telefonu videz dragocenosti, ki ga še poveča skrit “čarobno zrcalni” zaslon, viden samo ob uporabi. Ta prvovrstni mobilni telefon ima vgrajen digitalni fotoaparat z 2 milijonoma slikovnih pik ter dodano 3G hitrost povezave. S tako edinstveno obliko in paleto treh opaznih barv – lesketajočo se črno, cvetlično roza in nebesno modro – boste poskrbeli, da z novim preklopnim mobilnim telefonom Sony Ericsson Z610 ne boste ostali neopaženi.

“Za edinstveno oblikovanje mobilnega telefona Z610 smo dobili navdih v naravi. Prvič smo uporabili lesketajočo se zunanjost in prikrili zaslon, da bi ponazorili miren videz oceana,” pravi Hrvoje Rendulić iz Sony Ericssona. “S tehnologijo OLED smo lahko izdelali zaslon, ki ne zmanjša privlačnosti in leska zunanjosti mobilnega telefona. S tem je mobilni telefon Z610 visoko specializirana naprava, ki jo odlikuje premišljena oblika, kakor jo potrebuje telefon za vsakodnevno rabo.

Čarobnost Sony Ericssona Z610 se pokaže, ko prejmete klic, SMS ali MMS. Skriti zunanji zaslon na prednji strani mobilnega telefona zažari s prikazom identitete kličočega.

Poseben videz mobilnega telefona Z610 povsem ustreza naprednim funkcijam, ki uporabniku omogočajo, da kar najbolje izkoristi svoj mobilni telefon. Z uporabo slikovnega bloga lahko delite svoje fotografije s prijatelji in družino kar preko internetnega bloga, s samo nekaj kliki. Enostavno posnamete fotografijo s kamero z 2 milijonoma slikovnih pik in jo naložite neposredno na internetno stran ali jo pošljete na blog.

Sony Ericsson Z610 s 3G povezavo in 2,0-palčnim zaslonom naredi video klice in dostopanje do interneta za pravi užitek; s potisno e-pošto in RSS novicami, dostavljenimi na vaš mobilni telefon, pa je veliko več kot samo lep mobilnik.

Ko je čas, da zasijete, podpora Memory Stick Micro™ (M2™) nudi velik pomnilnik za slike, video posnetke in datoteke MP3. Ta popularni in prenosni pomnilnik je na voljo v velikosti do 1 GB – kar je dovolj za 2.800 slik s kakovostjo 2 milijonov slikovnih pik.

Sony Ericsson Z610 bo naprodaj v tretjem trimesečju 2006.


Prijavi napako v članku