Telefonija
07.12.2006 09:11
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony Ericsson Z310i

Če iščete telefon, ki bo odseval vaš slog tako pri delu kot pri zabavi, je nov Sony Ericssonov mobilni telefon Z310i pravi za vas. Ta mobilni posebnež ima popolno svetlečo površino. Zunanji prikazovalnik ikon je integriran v ohišje tako, da je diskretno skrit pod površino, dokler ne prejmete sporočila ali klica. Osebam v imeniku pa lahko dodelite barvne svetlobne učinke, ki pritegnejo pogled; tako takoj veste, kdo vas kliče.

“Ta eleganten preklopni telefon vas bo tako prevzel, da si življenja brez njega sploh ne boste mogli več predstavljati. Odlikujejo ga privlačen videz in živahne barve ter mnogo uporabnih funkcij, ki jih mora imeti telefon za vsakodnevno uporabo: fotoaparat VGA, načine zvonjenja MP3 in Bluetooth® povezavo,” pravi Steve Walker, direktor trženja izdelkov pri Sony Ericssonu. “Nov videz dopolnjujejo še mnoge inovativne funkcije, ki jih je sicer mogoče najti le pri naprednejših telefonih.”

Ikone zaslona (ki opozarjajo na nov dogodek, ki ste ga shranili v telefon) so “skrite” pod svetlečo, delno prosojno površino na sprednji strani telefona. Na ločenem zunanjem zaslonu, ki je prav tako skrit pod površino telefona, pa lahko vidite, kdo kliče.

Vsestransko oblikovanje dopolnjuje še vrsta posebnih svetlobnih učinkov, ki omogočajo ne le prilagajanje telefona željam uporabnika, ampak tudi “barvno kodiranje” oseb v imeniku. Osebam, ki vas pogosto kličejo, lahko dodelite barvni svetlobni učinek in takoj boste vedeli, ali vas kličejo iz službe ali se z vami želi srečati najboljši prijatelj ali pa vas morda mama želi povabiti na nedeljsko kosilo. Videz menija in prikazovalnika lahko nastavite celo tako, da se spreminja glede na čas dneva: podnevi svetla tema, zvečer pa nekaj bolj sproščujočega in diskretnega.

Sony Ericsson Z310i, ki je zelo enostaven za uporabo, ima ogromno funkcij, s katerimi boste lažje organizirali svoje življenje in se pri tem tudi zabavali. Vgrajen fotoaparat VGA omogoča spontano snemanje posnetkov, ki jih lahko nato prek funkcije pošiljanja slik v spletni blog (neposredno iz telefona Z310i) ali prek sporočil MMS takoj pokažete družinskim članom in prijateljem. Telefon pa lahko uporabite kot prenosni album s fotografijami in tako poskrbite, da imate svoje spomine vedno s seboj.

Brez skrbi ste lahko tudi, če v torbici ali pod kupom papirjev mobilnega telefona ne morete najti. Svoj Z310i samo povežite z Bluetooth™ slušalko, na primer z udobno in kompaktno slušalko HBH-PV705, in nikoli ne boste zamudili klica.

Sony Ericsson Z310i lahko izberete v barvi, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu slogu in garderobi. Na voljo je v treh individualnih barvah: črni, srebrni in roza.

Mobilni telefon Z310 je trifrekvenčni/EDGE/GPRS 900/1800/1900 telefon, na izbranih tržiščih pa bo na voljo v prvem trimesečju leta 2007.


Prijavi napako v članku