Telefoni
16.07.2011 14:43
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony Ericsson pripravlja vrhunski mobilnik Xperia Duo

Xperia Duo bo najverjetneje prevzela vlogo zastavonoše med mobilniki Sony Ericsson.
Xperia Duo bo najverjetneje prevzela vlogo zastavonoše med mobilniki Sony Ericsson.

Na splet so pricurljale informacije o novem Androidnem mobilniku podjetja Sony Ericsson z imenom Xperia Duo, ki naj bi imel precej boljše karakteristike od trenutno najbolj zmogljivih mobilnikov (Samsung Galaxy S2, HTC Sensation … ). Vse spodaj navedene specifikacije tega mobilnika sicer še niso uradno potrjene, kljub temu pa verjetno niso iz trte zvite.

Mobilnik Xperia Duo naj bi premogel kar 1,4-gigaherčni dvojedrni procesor. Procesor naj bi bil tako boljši od procesorjev, ki jih najdemo v danes zelo popularnih mobilnikih Samsung Galaxy S2 ter HTC Sensation. Slednja namreč premoreta 1,2-gigaherčni dvojedrni procesor. Naslednja zanimiva lastnost mobilnika Xperia Duo naj bi bil njegov zaslon. Ta naj bi poleg kvalitetnega prikaza slike ponujal tudi veliko 4,5-palčno (11,4 centimetra) diagonalo. Prihajajoča Xperia Duo pa naj bi premogla še dve zanimivi karakteristiki. Imela naj bi 12-megapikselno kamero ter baterijo, katere kapaciteta naj bi znašala kar neverjetnih 2.500 miliampernih ur.

O ceni in pa času prihoda tega zelo obetajočega mobilnika za zdaj ni ne duha ne sluha. Vsaj kar se cene tiče pa lahko že sedaj rečemo, da ne bo nizka.

Vas zanima več iz te teme?
Sony telefoni

Prijavi napako v članku