Telefoni
15.12.2009 17:03
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony Ericsson predstavil mobilnika Elm in Hazel iz linije Greenheart

Oba mobilnika se ponašata z nekaterimi zanimivimi tehnologijami.
Oba mobilnika se ponašata z nekaterimi zanimivimi tehnologijami.

Sony Ericsson

je predstavil svoja nova ekološko usmerjena mobilnika iz serije Greenheart z imenom Elm in Hazel. Gre za zanimivo ukrivljena Wi-Fi mobilnika, ki se med drugim lahko pohvalita z nekaterimi tehnologijami za boljši zvok, kot so na primer Noise Shield, Clear Voice ter Intelligent Volume Adaption. Pohvalita se lahko tudi z GPS navigacijo z Googlovimi zemljevidi ter Wisepilot aplikacijami.

Tako Elm kot Hazel imata vgrajene še nekatere druge zanimive tehnologije, kot na primer tehnologijo upravljanja SensMe, funkcijo tresenja MegaBass ter TrackID. Za kvalitetne slike pri obeh skrbi fotoaparat s 5 milijoni točk in avtomatskim fokusom. Hazel se lahko pohvali z nekoliko bolj kvalitetnim in večjim QVGA zaslonom, ki je velik 2,6-inče ter zmore prikazati 16 milijonov barv. Elm pa premore le 2,2-inčni zaslon ter 262.000 barv. Pri Sony Ericssonu niso pozabili niti na danes zelo pribljubljene spletne servise, zato so v oba modela vključili bližnjice do strani, kot so Facebook, MySpace ter Twitter.

Sony Ericsson Elm bo možno kupiti v prvi četrtini prihodnjega leta, bratec Hazel pa bo na prodajnih policah od druge četrtine istega leta naprej.

Vas zanima več iz te teme?
Sony telefoni

Prijavi napako v članku