Igre
08.01.2008 13:08
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sonic Riders: Zero Gravity

Excite Truck je po dobrem letu izida še vedno ena najboljših in najlepših Wii-jevih iger, nedvomno pa najboljša Wii-jeva dirkačina. Dokaže, da je Wii-daljinec lahko sila zabavna napravica za usmerjanje digitalnih vozilc, da je pa po več kot enem letu še vedno ni nasledila ekvivalentno zabavna dirkačina, je pa že naravnost žalostno.
Sonic Riders: Zero Gravity, boš ti tista? Vem, da nisi ravno klasična dirkačina, saj bi se te lažje primerjalo s SSX, ampak dirkanje je dirkanje, pa če na kolesih, riti ali lebdeči deski. Bo različna uporaba gravitacije med dirkanjem dobro ali slabo vplivala na tvojo igralnost? Bo tvojih 16 prog dovolj zanimivih, raznolikih in barvitih? Se na njih ne bomo kar naprej zaletavali v ovire in si ob neprestanem drgnjenju ob robove prog posneli našo barvito digitalno kožo? Mar ni 60 različnih vozil že skoraj pretirana številka in si bodo posledično med seboj preveč podobna? Se bo dalo razmeroma preprosto izvajati trike, ali pa si bomo ob tem izpahnili rame? Zakaj boš vsebovala 18 večinoma obskurnih dirkačev, ko pa bomo tako ali tako vsi igrali kot Sonic? Saj vem, treba je nekaj napisati na zadnji del tvoje škatle, kajne?
Računamo nate, Sonic Riders: Zero Gravity. Februarja, ko se sramežljivo prikažeš na Wii in PS2 oddelkih naših trgovin, nas prosim ne razočaraj. To smo bili že prevečkrat.


Prijavi napako v članku