Programska oprema
01.03.2007 10:30

Deli z drugimi:

Share

SOFline 2.0

Za SOFline avtorji pravijo, da je zabavna demonstracija, kako ima lahko “on-line” akcija “off-line” učinek (je nimajo vse?). Konkretneje to pomeni, da je SOFline razdeljen na dva dela. Za sodelovanje v obeh se je treba najprej brezplačno registrirati in si ustvariti avatar – kar oni pojmujejo kot vizualno identiteto naše spletne prisotnosti (vsekakor definicija, ki spada v SSJK!).
Nato sledi sodelovanje v prvem delu – SOFline kvizu – v katerem odgovarjate na vprašanja in že samo s tem dobite svojo prvo nagrado: majico z motivom vašega avatarja in z vašim vzdevkom. Na voljo je tudi izbira velikosti majice. Ker za vprašanja pravijo, da jih (1) ali poznate, (2) ali ste jih, pa ste pozabili, (3) da bi jih morali poznati in (4) da odgovore, če že ne vi, poznajo vsaj vaši prijatelji, nimate izgovora za nesodelovanje.
Z doseženim rezultatom v kvizu sodelujete tudi v tekmovanju, katerega zmagovalec bo dobil brezplačno kotacijo za naslednji, 17. SOF.
Drugi del SOFline je stavnica, za katero prejmete 100 sončnih žarkov (njihova navidezna valuta). Stavite jih lahko na dela, ki sodelujejo v tekmovalnem programu SOF-a in za katere menite, da si zaslužijo nagrado. Ogledate si jih lahko v katalogu prijavljenih del. Če se bo vaš okus ujemal z okusom žirije in boste s stavami prejeli največ sončnih žarkov, boste kot zmagovalec prav tako dobili možnost brezplačnega obiska naslednjega, 17. SOF-a.
Če vas zanimajo podrobnosti, obiščite njihovo spletno stran.


Prijavi napako v članku