Računalništvo, telefonija
28.01.2020 14:44
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sodelujte na prvem Electrathonu

Na Electrathonu bodo iskali inovativne načine za nadzor omrežnega sistema. Foto: Siniša Kanižaj
Na Electrathonu bodo iskali inovativne načine za nadzor omrežnega sistema. Foto: Siniša Kanižaj

Družba ELES 8. in 9. februarja v prostorih ABC Hub v Ljubljani organizira prvi hackathon, ki so ga poimenovali Electrathon. Iskali bodo inovativne načine za nadzor omrežnega sistema. Tovrstno tekmovanje je odlična priložnost, da se preizkusite v inovativnem načinu reševanja izzivov ter stkete povezave, ki vam bodo koristile na nadaljnji poslovni poti.

IZZIV: Odkritje naprednih načinov za nadzor omrežnega sistema

V Sloveniji je več kot 3.500 km električnih vodov in več kot 2.000 enot primarne visokonapetnostne opreme. Mreža je kritičnega pomena za Slovenijo, saj podpira kar nekaj večjih industrijskih obratov in 5 distribucijskih mrež. Večina infrastrukture se nahaja zunaj, kjer je pod nenehnim vplivom vremenskih dejavnikov in ostalih okoljskih sprememb, ki lahko povzročijo propad materialov in mehansko škodo. Vegetacija v bližini električnih vodov pa lahko poškoduje vode ali celo povzroči požar. Pravočasno ukrepanje je zato nujno za nemoteno delovanje elektroenergetskega sistema.

NAGRADE:

  • Prvo mesto: 3.000 € bruto + kosilo z direktorjem družbe ELES Aleksandrom Mervarjem
  • Drugo mesto: 2.000 € bruto
  • Tretje mesto: 1.000 € bruto

Vsi udeleženci boste prejeli tudi individualno oceno osebnih kompetenc po sistemu CliftonStrengths®, ki vam bo razkrila vaše naravne talente, s katerimi doprinašate k uspehu ekipe in ki vam bo pomagala na nadaljnji poslovni poti!

KDO SE LAHKO PRIJAVI?

Programerji, elektrotehniki, strojniki, grafični oblikovalci,… Vsi s kreativno ali pa tehnično žilico, ter vsi, ki obožujete dober izziv, bi želeli deliti svoje ideje in se potegovati za nagrade – mogoče celo za zaposlitev!

VEČ INFO IN PRIJAVE NA POVEZAVI.


Prijavi napako v članku