Računalništvo, telefonija
28.12.2018 11:55
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slušalka Bluetooth za manj kot 17 evrov

Kompaktna slušalka QCY TWS nam bo zagotovo dobro služila.
Kompaktna slušalka QCY TWS nam bo zagotovo dobro služila.

Če si ljubitelj čistega zvoka in uživaš v dolgih urah poslušanja glasbe, in če morda razmišljaš o novih slušalkah, da bo glasba s tabo kjer koli in kadar koli, potem je to zate. Na spletni prodajalni Ebay smo namreč zasledili zanimive brezžične ušesne slušalke, ki so resnično poceni. Za nakup slušalk QCY TWS na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=163372410427 je namreč treba odšteti zgolj 19,39 ameriških dolarjev, kar je manj od preračunanih 17 evrov.

Čeprav so brezžične ušesne slušalke QCY T1C poceni, smo prepričani, da boste z njimi več kot zadovoljni. Te so namreč izdelane posebej za navdušence nad glasbo in športom, saj prek povezave Bluetooth 5.0 nudijo zelo močan in stabilen signal, ki ima doseg deset metrov. Poleg tega so še peresno lahke, ergonomsko oblikovane in udobne za nošenje v ušesih. Napolnjena baterija zadošča za približno štiri do pet ur neprekinjenega delovanja, s polnilno škatlico pa jo lahko napolnimo še okoli štiri krat, kar pomeni, da bomo skupaj imeli kar 20 ur avtonomije delovanja. Novost je seveda opremljena tudi z dvema mikrofonoma ter združljiva z bogato paleto naprav, ki podpirajo brezžično povezavo Bluetooth, vključno s pametnimi mobilnimi telefoni iOS in Android, tabličnimi računalniki, prenosniki ter drugimi napravami.

Več informacij o nadvse zanimivih brezžičnih ušesnih slušalkah QCY T1C je na voljo na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=163372410427. Preko te povezave lahko seveda opravimo tudi nakup.


Prijavi napako v članku