Telefoni
09.03.2021 14:30
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sledite ritmu, sledite tehnologiji

Ostati povezan v času tokratne Samsung promocije mobilnih telefonov dobiva nov pomen. Ostati povezan kar na vašem zapestju pa popolnoma novo dimenzijo.
Ostanite povezani s Samsung napravami.
Ostanite povezani s Samsung napravami.

Z nakupom telefona iz  Galaxy S21 5G serije, Z Flip ali Z Fold2 5G si zagotovite Galaxy Watch Active2 44 mm v črni barvi in tri leta garancije, ki se nanaša samo na nakup novega mobilnega telefona. Promocija traja do 05.04.2021 (ali do razprodaje zalog).

Medtem ko serija Galaxy S21 5G združuje tri izjemne modele Galaxy pametnih telefonov, sta Z Flip in ZFold2 predstavnika pametnih telefonov, ki s svojo obliko spreminjata prihodnost.

Galaxy S21 Ultra 5G

Predstavljamo vam Galaxy S21 Ultra 5G. Mobilni telefon, ustvarjen z edinstveno konturno rezano kamero, ki predstavlja revolucijo v svetu fotografije in vam omogoča ustvarjanje kinematografskih 8K videoposnetkov in epskih slik – istočasno! Ultra je zahvaljujoč najhitrejšemu procesorju in najmočnejšemu steklu v Galaxy seriji ter 5G tehnologiji in celodnevni bateriji vsekakor vreden svojega imena.

Galaxy S21 5G in S21+ 5G

Naj vam popolni posnetek ne uide nikoli več. Spoznajte Galaxy S21 5G in S21+ 5G, mobilna telefona, ki predstavljata revolucijo v svetu ustvarjanja videoposnetkov in fotografij. Odlikuje ju več kot kinematografska 8K ločljivost, s katerimi boste lahko epske fotografije zajemali kar iz videoposnetkov.

Galaxy Z Flip

Pametni telefon s zaslonom, ki ga lahko upognete in pospravite v žep: z revolucionarnim prožnim steklom, samostoječo kamero in dvojno baterijo, ki zdrži ves dan.

Galaxy Z Fold2 5G

Gaaxy ZFold2 je telefon, ki spreminja prihodnost. Ima vrhunske zmogljivosti, pregibni zaslon in celodnevno baterijo ter se popolnoma prilega vaši dlani.

GalaxyWatch Active2 44mm

Galaxy Watch Active2 sledi vašemu gibanju in vi lahko sedite ritmu vašega srca. Kar z zapestja. Odlično se ujema z vašim življenjskim slogom in vam lahko v vsakem trenutku poda koristen nasvet. Na uri lahko spremljate svoj krvi tlak in delo srca prek aplikacije Health Monitor.

Če želite dobiti Galaxy Watch Active2 44mm in tri leta garancije za mobilni telefon, se morate registrirati v aplikaciji Samsung Members. Za več informacij obiščite www.samsung.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Koncern Ena upravlja spletno trgovino in-put.com, kjer najdete pester izbor računalniške in digitalne foto opreme. Več

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00
Telekomunikacijske rešitve za vas! Slovensko podjetje Akton Communications je licencirani fiksni telekomunikacijski operater prisoten v Sloveniji in preko hčerinskih družb tudi ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več

Subsidium, okoljski inženiring in razvoj

Ulica Sallaumines 9, 1420 Trbovlje, Tel: 041 544 468
Vsak izmed nas ima moralno odgovornost varovati okolje in spodbujati trajnostni razvoj družbe za prihodnje generacije. Propadanje okolja dolgoročno ogroža zdravje in varnost ljudi, ... Več