Obvestila podjetij
11.03.2021 20:07

Deli z drugimi:

Share

Skupina United Group imenovala Panayotisa Georgiopoulosa za izvršnega direktorja grškega operaterja Forthnet S.A.

Skupina United Group, vodilna ponudnica telekomunikacijskih storitev in medijskih vsebin v Jugovzhodni Evropi, je sporočila, da je za izvršnega direktorja podjetja Forthnet S.A. imenovala Panayotisa Georgiopoulosa.

Georgiopoulos se je podjetju pridružil iz družbe WIND Hellas, kjer je bil izvršni direktor poslovnega segmenta. Pred zaposlitvijo v operaterju WIND je osem let delal v podjetju Vodafone Grčija, najprej kot vodja strategije, nato pa še kot direktor trženja in prodaje.

»Navdušena sem, da lahko Panayotisu izrečem dobrodošlico v skupini United Group. Gre za izkušenega vodjo, ki ima več kot dve desetletji izkušenj. V tem času je dosegel izjemne rezultate v panogi telekomunikacij na področjih strategije, prodaje in uporabniške izkušnje –tako v medpodjetniškem poslovanju kot poslovanju z domačimi uporabniki,« je povedala Victoriya Boklag, izvršna direktorica skupine United Group.

»Domačim in poslovnim uporabnikom v Grčiji želimo zagotoviti čim višjo kakovost, tako z vidika izdelkov in storitev kot uporabniške izkušnje. Znanje in izkušnje, ki si jih je Panayotis nabral na grškem telekomunikacijskem trgu, so kot ustvarjene za uresničevanje naših načrtov za podjetje Forthnet,« je dodala Victoriya Boklag.

Georgiopoulos bo zamenjal Dimitriosa Tzelepisa, ki je zadnjih nekaj mesecev kot začasni izvršni direktor v podjetju Forthnet uspešno vodil proces integracije. Tzelepis se bo 1. aprila vrnil na svojo prejšnjo funkcijo finančnega direktorja Forthneta in bo še naprej del vodstvene ekipe.

Georgiopoulosovi poslovni dosežki vključujejo izjemno uspešen program preobrazbe v podjetju Vodafone Grčija, kjer je uspešno zaključil več prevzemov in združitev ter dosegel stalno rast prodaje in rekordne ravni rezultatov NPS.

Preden se je zaposlil v Vodafonu, je Georgiopoulos delal v različnih organizacijah, med katerimi so tudi McKinsey & Company, Teleperformance, Dell in General Motors.

Skupina United Group je na grški trg vstopila leta 2020 s prevzemom podjetja Forthnet, enega vodilnih ponudnikov storitev za domačo zabavo in komunikacijo v Grčiji s približno 1.000 zaposlenimi in skoraj 1,4 milijona uporabniki. S prevzemom je skupina s sedežem na Nizozemskem svojo prisotnost razširila na osem držav v Jugovzhodni Evropi.

Znotraj skupine v Sloveniji poslujejo družba Telemach s storitvami EON, Total TV in mobilnimi paketi družine VEČ, televizija Sportklub ter platforma za e-poslovanje Shoppster.

Vas zanima več iz te teme?
United Group

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

Editor d.o.o.

Velika pot 29, 5250 Solkan, Tel: 08 200 17 70
Družba Editor že več kot 15 let razvija rešitve za digitalno preobrazbo podjetji. Našim strankam in poslovnim partnerjem nudimo celovit nabor integriranih rešitev za spletno ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več