Obvestila podjetij
13.04.2021 20:11

Deli z drugimi:

Share

Siri je pravkar potrdila Applov spomladanski dogodek

Siri pravi, da bo Applov spomladanski dogodek 20. aprila. Pa je temu res tako? Obstaja več različnih scenarijev, nobeden od njih pa ni še 100-odstotno potrjen.

Verjetno se še spomnite, da smo se pred kratkim spraševali, ali Applov spomladanski dogodek bo. Napovedali smo, da dogodek sicer bo, vendar nismo točno vedeli, kdaj. Zdaj imamo za vas nove novice oz. jih ima za nas kar Siri, Applova asistentka.

Spletni portal MacRumors je opazil, da ima Siri odgovor na vprašanje: “When is the next Apple Event?“. Kot lahko vidimo na sliki je odgovor: “The Special Event is on Tuesday, April 20, at Apple Park in Cupertino, CA. You can get all the details on Apple.com“.

Ekipa portala TechRadar sicer pravi, da jim ni uspelo dobiti isto sporočilo na Applovih napravah v Evropi, je pa Siri ponovno ponudila isti odgovor, ko so napravo prestavili na angleški jezik.

Zdi se, da se odgovor pokaže zgolj uporabnikom v določenih regijah, kar dokazujejo številni posnetki zaslonov na Twitterju. Obstaja pa še ena možnost, in sicer da je Apple enostavno naredil napako in ko je ugotovil, da Siri ponuja tak odgovor, je zadevo spremenil oz. popravil.

Ali bomo dobili novi iPad Pro že danes?

20. april pa ni edini datum, ko naj bi dobili nove Applove produkte. “Leaker” @LeaksApplePro (ki je do danes zadel že kar nekaj Applovih izidov) je napovedal, da bi se lahko odločil za manj odmeven izid novega iPad Pro, zgolj preko sporočila za javnost medijem. Napovedani datum je 13. april, torej danes, ko naj bi Apple predstavil tudi novo tipkovnico Magic Keyboard.

https://twitter.com/LeaksApplePro/status/1379479841175711744

Čivk iz 6. aprila je zgoraj omenjeni “leaker” nekoliko omilil oz. je spremenil verzijo napovedi. Ravno včeraj je ponovno objavil, da naj aprilskega dogodka ne bi bilo, kar je v popolnem nasprotju s tem, kar nam govori Siri.

https://twitter.com/LeaksApplePro/status/1381714052670492674

Torej, če potegnemo črto, stvari okrog Applovega spomladanskega dogodka niso še povsem jasne. Prav tako ni znano, kaj točno Apple pripravlja za svoj naslednji dogodek.

Vseeno pa se nam zdi, da se je zdaj nabralo že toliko potencialnih scenarijev in govoric, ob seveda odgovoru Siri, da bi skoraj gotovo lahko dobili kakšno novost že 20. aprila.

Vas zanima več iz te teme?
Apple

Prijavi napako v članku