Računalništvo, telefonija
12.04.2017 11:25
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Si.mobil je postal A1

Si.mobil je postal A1
Si.mobil je postal A1

Si.mobil je začel uporabljati blagovno znamko A1 namesto svoje prejšnje. V kratkem se bo Si.mobil tudi uradno preimenoval v A1 Slovenija.

V izjavi za javnost so pri Si.mobilu zapisali, da bo A1 svojim uporabnikom ponujal storitve, ki obogatijo izkušnje življenja, dela in zabave v digitalni dobi ter zagotavljal celovito uporabniško izkušnjo. Nova konvergentna ponudba, ki bo povezala storitve televizije, interneta, mobilne in fiksne telefonije, bo predstavljena v prihodnjih dneh. Že zdaj pa lahko vsi obstoječi uporabniki A1 uživajo v širokem naboru ugodnosti, od polnih hitrosti prenosa podatkov v omrežju LTE naprej.

»Danes začenjamo nekaj izjemnega. Z blagovno znamko A1 bomo na trgu pridobili nove prednosti, ki bodo dale pospešek rasti ne zgolj na mobilnem in fiksnem trgu, temveč tudi na trgu naprednih digitalnih rešitev. Hkrati bomo še naprej delovali kot odgovoren in zanesljiv ponudnik kakovostnih storitev in uporabniške izkušnje ter najzmogljivejše in napredne komunikacijske infrastrukture. Bomo zanesljiv, pozoren in življenja poln sopotnik naših uporabnikov, ki jim bomo omogočali, da si sami oblikujejo izkušnjo, ki jo želijo živeti,« je povedal Dejan Turk, predsednik uprave.

V čast rojstvu blagovne znamke A1 v Sloveniji je podjetje pripravilo vrsto ugodnosti za svoje uporabnike: nadgrajeno in hitrejšo internetno povezavo za fiksne pakete, polne hitrosti prenosa podatkov v omrežju LTE (150/50 Mbit/s), brezplačno testno uporabo aplikacije A1 NOW in članstvo v A1 Klubu, če naštejemo le nekatere. Celoten seznam ugodnosti najdete tukaj.

Kot so še zapisali v izjavi za javnost, se A1 osredotoča na neprekinjeno zagotavljanje ključne infrastrukture, ki predstavlja osnovo za prost pretok informacij in za odzivanje na rastoče potrebe po podatkih, računalništvu v oblaku in rešitvah s področja interneta stvari. Zagotavljal bo smiselne rešitve, ki bodo zadovoljevale trenutne in nastajajoče potrebe uporabnikov, in nudil edinstveno povezanost v digitalni svet. Tako namerava A1 ohraniti položaj tehnološkega pionirja in še naprej zagotavljati najboljšo uporabniško izkušnjo.

Kmalu po spremembi blagovne znamke se bo Si.mobil tudi uradno preimenoval v A1 Slovenija, pri čemer pa bodo vsi drugi podatki o podjetju ostali nespremenjeni. Kljub spremembi imena podjetja se ne bo spremenilo nič v povezavi s pogodbami z uporabniki in s poslovnimi partnerji.

A1 je sicer v Avstriji poznana kot kakovostna blagovna znamka na področju celovitih komunikacijskih rešitev.


Prijavi napako v članku