Obvestila podjetij
19.04.2010 13:25
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sierra Wireless AirLink MP890W

AirLink MP890W - izredno robustni mobilni HSUPA prehod z vgrajenim GPS modulom in WiFi dostopno točko
Sierra Wireless AirLink MP890W
Sierra Wireless AirLink MP890W


Sierra Wireless AirLink MP890W
je izredno robustni mobilni HSUPA prehod, namenjen uporabi v najzahtevnejših okoljskih pogojih. Izpolnjuje standarde za vibracije, udarce, vlažnost, meglo, sol, prah in odpornost na vodo, postavljene s strani ameriške vojske in SAE (Society of Automotive Engineers), ter omogoča delovanje v temperaturnem razponu -30°C do +70°C.

Naprava je namenjena namestitvi v vozila (transport, rešilci, policija, vojska, gasilci..), a je obenem primerna za uporabo v vseh zahtevnih industrijskih aplikacijah in uporabi v plovilih. Z vgrajenim HSUPA modemom, so omogočene prenosne hitrosti snemanja (download) 7,2 Mb/s in nalaganja (upload) 2,0 Mb/s. Modem je obenem kompatibilen z GSM, GPRS, EDGE, UMTS in HSDPA omrežji in se avtomatično poveže na najhitrejše razpoložljivo mobilno omrežje na posamezni lokaciji. MP880W omogoča žično povezovanje naprav preko vgrajenega serijskega, Ethernet, I/O in USB vhoda. Velika prednost prehoda je tudi vgrajena brezžična WiFi dostopna točka (802.11b/g), preko katere poteka brezžično povezovanje perifernih naprav in vzpostavitev lokalne mobilne HotSpot točke. Vgrajeni Trimble SQ GSM modul omogoča natančno pozicijoniranje vozila in odčitavanje njegove hitrosti. Obenem je izredno energijsko varčen in nudi podporo TAIP in NMEA protokoloma. Vsakem MP prehodu je priložen programski paket MP Modem Manager – strežniški sistem za oddaljen nadzor in upravljanje z nameščenimi modemi.

Omogoča napredno diagnostiko, organizacijo modemov in vozil v katere so nameščeni v poljubne skupine za lažje upravljanje, oddaljeno posodabljenje strojne programske opreme in GPS nastavitev, pošiljanje AT ukazov željenemu modemu in številne druge. Z vsem naštetim predstavlja MP890W idealno izbiro za upravljanje voznega parka (fleet management) in številne druge aplikacije, ki delujejo v najzahtevnejših okoljih.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELOS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELOS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELOS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku