Računalništvo, telefonija
01.04.2020 07:00

Deli z drugimi:

Share

SharePlex: Celovito orodje za replikacijo podatkov

SharePlex je resnično celovito orodje za replikacijo podatkov podatkovnih baz Oracle.
SharePlex je resnično celovito orodje za replikacijo podatkov podatkovnih baz Oracle.

Želite v realnem času replicirati vaše podatke brez vpliva na delovanje baze? Verjamemo, da je to želja vsakogar in to pričakovano omogočajo vse velike baze podatkov. Žal pa so za to potrebne dodatne in drage licence, obenem pa ne omogočajo vseh funkcionalnosti, ki bi jih želeli. Zato je bilo za te namene razvito programsko orodje SharePlex, ki omogoča prav vse navedeno.

Programsko orodje SharePlex podjetja Quest poleg replikacije podatkov v realnem času omogoča tudi primerjavo podatkov z replicirano bazo, uskladitev podatkov med bazama, nadzor in opozarjanje na delovanje več različnih podatkovnih baz. Z minimalnim vplivom na delovanje baz predstavlja rešitev, ki si jo želi vsak administrator baz podatkov, saj deluje izven baz in tako s svojim delovanjem ne posega v njihovo delovanje. Na ta način minimalizira vpliv na odzivne čase baz in precej vpliva na mrežni promet. Programsko orodje SharePlex podjetja Quest je kot nalašč za uporabo s podatkovnimi bazami Oracle, ki so izjemno zanesljive in široko uporabljene.

Ključne prednosti programskega orodja SharePlex podjetja Quest

  • Nizki stroški – Izognite se dragim nadgradnjam, dodatkom in upravljavskim orodjem z zbirko orodij, ki so cenovno dostopna.
  • Odlična podpora – Odlična podpora vrhunskih strokovnjakov je na voljo 24x7x365.
  • Zanesljivost podatkov – Preprečite izgubo podatkov pri prenosu z vgrajenimi nadzornimi orodji, odpravite težave, opravite primerjavo podatkov in sinhronizacijo. Replikacija podatkov in posodobitev v realnem času. Sprosti sistemske vire, preprečuje ozka grla in izboljša zmogljivost in zagotavlja nadgradljivost.
  • Enostavnost – Namesti in uporabljaj programsko orodje SharePlex v zgolj nekaj minutah. Enostavno izvajanje replikacijo podatkov za skalabilnost v skoraj realnem času z namenom doseganja visoke razpoložljivosti. SharePlex odpravlja zamudno ročno delo.
  • Analitska podpora – Prenos podatkov se izvede v skoraj realnem času za poslovne analitične sisteme. Omogoča dostop do podatkov brez vpliva na učinkovitost delovanja aplikacije.

Kam po več informacij?

Če želite izvedeti več o programskem orodju SharePlex podjetja Quest se obrnite na podjetje ADM-Adria, in sicer na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955.

Podjetje ADM-Adria je Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.


Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku