Računalništvo, telefonija
29.08.2011 14:12

Deli z drugimi:

Share

Serija COOLPIX bogatejša za dva stilska superzoom fotoaparata

Nikon v seriji COOLPIX Style (S) predstavlja dva nova fotoaparata v razredu superzoom. COOLPIX S6200 ima širokokotni in 10-kratni zoom, COOLPIX S8200 pa širokokotni 14-kratni zoom. Oba imata po 16 milijonov slikovnih točk.
Serija COOLPIX bogatejša za dva stilska superzoom fotoaparata
Serija COOLPIX bogatejša za dva stilska superzoom fotoaparata

Super stilskiprenosni superzoom – COOLPIX S6200

COOLPIX S6200 omogoča fotografiranje s samodejnimi funkcijami proti zamegljenosti slike, ki zagotavljajo najboljše rezultate fotografiranja, medtem ko način za nočno pokrajino omogoča kakovostne slike v slabi svetlobi. S6200 spodbuja vašo ustvarjalnost pri fotografiranju ali snemanju videoposnetkov s posebnimi učinki. Učinki, s katerimi lahko fotografirate, so »mehka ostrina« in »nostalgična sepija«, filtri v fotoaparatu, s katerimi lahko obogatite fotografije pa so učinek »zvezdaste svetlobe«, »ribje oko« in »učinek miniature«.

Za zagotavljanje kakovostnih videoposnetkov ima COOLPIX S6200 možnost snemanja videoposnetkov v ločljivosti HD (720p) s stereo zvokom, štiri napredne funkcije za zmanjševanje zamegljenosti in visoko občutljivost ISO (do 3200) pa še dodatno izboljšajo ostrino pri hitro premikajočih se motivih v slabi svetlobi.

Moč zooma v kompaktnem ohišju – COOLPIX S8200
Fotoaparat COOLPIX S8200 premore poleg širokokotnega objektiva NIKKOR s 14-kratnim zoomom tudi zelo občutljivo slikovno tipalo CMOS s 16 milijoni slikovnih točk in osvetlitvijo od zadaj, tako da lahko uspešno zajame prizore tako v slabi svetlobi kot zelo svetlih pogojih. Kombinacija hitrega samodejnega ostrenja s hitrim zagonom in visokim številom zaporednih posnetkov zagotavlja, da ne bomo zamudili zanimivih dogodkov. Ima tudi zmožnost snemanja videoposnetkov v polni ločljivosti HD (1080p) s stereo zvokom.

Fotoaparat COOLPIX S8200 je na voljo v štirih barvah, S6200 pa celo v šestih, prvi bo naprodaj po priporočeni ceni 299€, drugi pa po 199€. Obe novosti bosta na prodajnih policah v drugi polovici septembra.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

"Bohinjsko drevo" po natanko desetih letih spet v soju (fotografskih) žarometov

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku