Računalništvo, telefonija
29.10.2010 06:20

Deli z drugimi:

Share

Seminar za bralce RN: Kako do učinkovite spletne strani?

Kotizacija za »navadne smrtnike« znaša 190 €, za vse registrirane uporabnike na portalu www.racunalniske-novice.com ter za vse naročnike na revijo Računalniške novice, je na voljo posebna cena: 177 €!
Kotizacija za »navadne smrtnike« znaša 190 €, za vse registrirane uporabnike na portalu www.racunalniske-novice.com ter za vse naročnike na revijo Računalniške novice, je na voljo posebna cena: 177 €!

Vabimo vas, da se udeležite seminarja Kako do učinkovite spletne strani?, ki bo potekal 19. novembra v Ljubljani. Organizator seminarja Nasvet.com je pripravil 7 predavanj ter več kot 6 ur programa. Cena za »navadne smrtnike« sicer znaša 190 €, za vse registrirane uporabnike na portalu www.racunalniske-novice.com ter za vse naročnike na revijo Računalniške novice, pa je na voljo posebna cena: 177 €!

6 predavateljev z ogromno izkušnjami na področju internet marketinga je zagotovilo, da boste na seminarju dobili obilo uporabnih informacij, ki jih boste lahko koristno uporabili pri poslovanju vašega podjetja. Med drugim boste skozi številne praktične primere izvedeli:

  • Kako izkoristiti Facebook in Google za povečanje prodaje?
  • Kako izboljšati pozicije na iskalnikih in kako pritegniti potencialne stranke na spletno stran?
  • Kako izvajati učinkovite prodajne akcije prek e-pošte?
  • Kako meriti učinkovitost oglasnih akcij in statistiko obiskanosti spletne strani?
  • Kako z enostavnim testiranjem povečati konverzijo na spletni strani in s tem prihodke?

Seminar Kako do učinkovite spletne strani? je namenjem direktorjem, zaposlenim v marketingu, tržnikom, vodjem spletnih trgovin in spletnih strani, osebam, ki so odgovorne za realizacijo strateških marketinških akcij, osebam, ki se ukvarjajo z e-marketingom, osebam, ki uporabljajo internet,…

Več informacij in prijave so na voljo tukaj, lahko pa se obrnete tudi na narocnine@nevtron.si ali na telefon 01/620 88 03. Se vidimo!


Prijavi napako v članku