Računalništvo, telefonija
09.01.2009 14:24
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Seminar poslovnih rešitev INITEX Kempinski 2009

Dogodek INITEX Kempinski

je eden najpomembnejših strokovnih in poslovnih dogodkov na področju informacijskih tehnologij. Pomeni nadaljevanje in nadgradnjo uspešnega tradicionalnega strokovnega in poslovnega dogodka RoglIT, ki se ga je v 6ih letih udeležilo več kot 3.000 obiskovalcev.

Sodobno poslovanje narekuje uporabo zadnjih dosežkov na področju informacijskih rešitev in storitev. Na dogodku INITEX Kempinski 2009, z naslovom “Najboljše prakse učinkovitega poslovanja”, bodo na inovativen, zanimiv in razburljiv način predstavljene najsodobnejše informacijske tehnologije, rešitve in storitve za poslovna okolja, ki zahtevajo povečanje učinkovitosti in dodane vrednosti.

Dogodek prinaša veliko novega znanja in izkušenj vodstvenim zaposlenim ter strokovnjakom na področju informacijskih in komunikacijskih tehnologij. Udeleženci bodo lahko spoznali in izmenjali izkušnje s priznanimi menedžerji ter mnenjskimi vodji na dveh vrhunskih omizjih z naslovoma “Globalna finančna kriza in strategija podjetij skozi informacijske tehnologije” ter “Ministrstvo za javna naročila?”.

Letošnji dogodek bo tudi dobrodelnega značaja. Zbrana sredstva bomo namenili za UNICEFove programe pomoči otrokom.

Seminar bo potekal 15. in 16. januarja 2009,v Hotelu Kempinski Palace Portorož.


Prijavi napako v članku