Operacijski sistemi
03.01.2017 23:02
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Še obstaja kakšen privrženec telefonov BlackBerry? To je super novica za vas

BlackBerry naj bi že sprejel odločitev o umiku iz trga pametnih mobilnih telefonov!
BlackBerry naj bi že sprejel odločitev o umiku iz trga pametnih mobilnih telefonov!

Zdaj več ni skrivnost. BlackBerry bo na letošnjem sejmu zabavne elektronike CES v Las Vegasu predstavil nov pametni telefon. Po neuspešnih poizkusih s telefoni izključno z zaslonom na dotik, se vrača preverjena in nekdaj priljubljena fizična QWERTY tipkovnica.

Novico je objavil Steve Cistulli, ki pri podjetju TLC skrbi za komunikacijo podjetja z javnostmi. Na svojem uporabniškem računu Twitterja je objavil video na katerem se prikrito prikazuje pametni telefon. Podpis je opremil s hashtagom CES2017 kar pomeni, da bo telefon razkrit v prihodnjih dneh. V primeru, da ste nekateri bralci presenečeni kaj ima podjetje TLC skupnega s podjetjem BlackBerry bo vas zgodba presenetila. BlackBerry je namreč prodal licenco za razvoj pametnih telefonov podjetju TLC. Slednji je med drugim odgovoren za pametni telefon DTEK60, ki se je predstavil v preteklosti.

Ali bo telefon naletel na pozitivne odzive bo potrebno počakati. Vsekakor bi pri TLC morali predsatviti nekaj zares osupljivega, da bi si zagotovili dovolj pozornosti in hkrati zbudili radovednost pri nekdanjih strankah, ki sedaj uporabljajo applove iPhone telefone ali androidne pametne naprave. Tega se očitno zavedajo tudi pri BlackBerry. Najava pametnega telefona na CES dogodku je nenavadna saj se bo čez slaba dva meseca odvijal največji mobilni kongres na svetu Mobile World Congress v Barceloni. Tam se ponavadi predstavljajo novosti iz področjo mobilne tehnologije in proizvajalci tudi pospešeno predstavljajo nove generacije pametnih telefonov.Prijavi napako v članku