Računalništvo, telefonija
26.05.2020 08:39
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Schneider Electric in AVEVA s celovito rešitvijo za hyperscale podatkovne centre na več mestih

Partnerstvo ponuja inovativne rešitve, ki so prilagojene hitrosti in obsegu hitrorazvijajočega se trga podatkovnih centrov. Podjetji skupaj ponujata najcelovitejšo rešitev podatkovnega centra v panogi, ki je kombinacija Schneider Electricove rešitve EcoStruxure™ ter AVEVA™ Unified Operations Center. Standardizacija sistemov in procesov na več mestih in na ravni podjetja bo povečala učinkovitost delovne sile.
Schneider Electric in AVEVA s celovito rešitvijo za hyperscale podatkovne centre na več mestih
Schneider Electric in AVEVA s celovito rešitvijo za hyperscale podatkovne centre na več mestih

Schneider Electric, vodilni v digitalni preobrazbi upravljanja in avtomatizacije energije ter AVEVA, vodilni na področju inženirske in industrijske programske opreme, sta napovedala širitev svojega partnerstva za zagotavljanje inovativnih rešitev za trg podatkovnih centrov.

Ponudniki hyperscale storitev gradijo vedno večje flote podatkovnih centrov, da bi zadostili svetovnemu povpraševanju, kar pa pred njih postavlja vedno večje izzive glede upravljanja in vzdrževanja takšnih naprav. Delovanje v takšnem obsegu zahteva drugačen pristop do ključnih objektov, ki napajajo digitalno infrastrukturo sveta. Kombinacija razširljive industrijske programske opreme AVEVA™ Unified Operations Center in sistema za upravljanje in spremljanje podatkovnih centrov EcoStruxure™ podjetja Schneider Electric omogočata globoko in razširjeno vidljivost pri vsakodnevnih operacijah.

Nove skupne rešitve nudijo homogen pogled na inženiring, delovanje in zmogljivosti v heterogeni, stari nameščeni bazi. Omenjeno partnerstvo bo ponudnikom hyperscale storitev podatkovnih centrov omogočilo povezovanje platform in zbirk podatkov, ki so že obstajali v različnih sistemih. Omogočilo jim bo tudi spreminjanje obsega ne glede na število mest ali lokacij, kjer se nahajajo. Osebje podatkovnega centra bo lahko hitreje sprejemalo odločitve na podlagi boljše informiranosti in optimiziralo učinkovitost sredstev in poslovanja v celotnem življenjskem ciklu podatkovnega centra. To bo ponudnikom storitev podatkovnih centrov omogočilo globalno izkušnjo, ki bo zadostila naraščajočim potrebam njihovih strank po digitalni infrastrukturi.

»V času, ko se svetovna digitalna infrastruktura pomika do svojih skrajnosti, Schneider Electric in AVEVA ponujata celovito rešitev za hyperscale podatkovne centre za delovanje in vzdrževanje ključnih okolij,« je dejal Pankaj Sharma, izvršni podpredsednik oddelka za varno napajanje v podjetju Schneider Electric. »Rešitev lahko uporabi podatke, s katerimi se že dolgo upravlja v posameznih podatkovnih centrih, pogosto v izoliranih podsistemih, jih normalizira na več mestih in na koncu informira in zagotavlja integracijo IT / OT / IoT na ravni podjetij za sprejemanje odločitev v realnem času. Celovita rešitev bo zagotovila operativno učinkovitost in zanesljivejšo floto podatkovnih centrov.«

»Edinstveno partnerstvo AVEVE in Schneider Electrica prinaša našim strankam iz industrijskega sektorja ogromno vrednost,« je dejal Craig Hayman, predsednik uprave AVEVE. »Za nas je najpomembnejši strateški mejnik širitev partnerstva na nove trge in doseganje čim večjega števila kupcev z združevanjem bogatih izkušenj AVEVE na eni in z zagotavljanjem celovitih edinstvenih rešitev s strokovnim znanjem podatkovnega centra Schneider Electrica in zmogljivostmi globalnega uvajanja. Zahvaljujoč našim standardiziranim sistemom in procesom naše skupne stranke uživajo prednosti učinkovitejše delovne sile na več mestih in v celotnem podjetja.«

Če želite izvedeti več o AVEVA Unified Operation Center za podatkovne centre kliknite tukaj. Za več informacij o Schneider Electric EcoStruxure za podatkovne centre in podpori implementacije kliknite tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku