Računalništvo, telefonija
01.06.2009 15:01
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SAP uporabniki za SAP uporabnike

Delavnice SAP PLM se je udeležilo 14 domačih podjetij iz različnih dejavnosti.
Delavnice SAP PLM se je udeležilo 14 domačih podjetij iz različnih dejavnosti.

Konec maja je v Kopru potekala druga letošnja delavnica društva SUSAP, natančneje skupine uporabnikov SAP-jevih rešitev v Sloveniji. Društvo SUSAP, ki trenutno šteje več kot 20 večjih domačih podjetij, je v podjetju Cimos izvedlo delavnico na temo uporabe rešitev SAP PLM. Preplet informacij, izkušenj in praktičnih prikazov ter priporočil predavateljev je navdušil prisotne.

Delavnice SAP PLM se je udeležilo 14 domačih podjetij iz različnih dejavnosti. Druga letošnja delavnica, organizirana v okviru SUSAP-a, je spet postregla z natančno izbrano, ter dobro pripravljeno in podano vsebino. Slušatelji so se seznanili s širokim naborom možnosti, ki jih poslovna programska oprema SAP ponuja v celotnem življenjskem ciklu izdelka, od njegovega načrtovanja in nastanka naprej.

Delavnico SAP PLM sta vodila Simon Vouk (interni svetovalec SAP PLM) ter Robi Flego (direktor SAP Cimos), iz podjetja Cimos, ki sta praktično uporabo rešitve prikazala tudi na izdelkih svojega podjetja. Na delavnici so prisotni obravnavali teme upravljanja s podatki, rabe dokumentnega sistema, strukture proizvoda, obvladovanja sprememb, delovnega toka dokumentov ter pristopov k projektnemu delu. Dodano vrednost delavnice so predstavljali tudi izdatni napotki pri implementaciji novih sistemov.

Po besedah Vodje sektorja poslovne aplikacije v podjetju Iskratel, d. o. o., Kranj in člana vodstva društva SUSAP mag. Ivana Papiča je društvo na dobri poti in bo tudi v prihodnje skrbelo za kakovostno izobraževanje svojih članov. »Uporabniki rešitev SAP so naša prizadevanja za organizacijo pozdravili, po dveh izvedenih delavnicah pa lahko potrdim, da je bila naša odločitev pravilna,« pojasnjuje Papič in dodaja, da skupnost uporabnikov preprosto potrebuje takšna znanja.

Skupina SUSAP tako nadaljuje lasten načrt izvajanja praktičnih delavnic za uporabnike SAP-rešitev. Letos jih bodo organizirali 5, k sodelovanju pa vabijo vse SAP-stranke.


Prijavi napako v članku