Računalništvo, telefonija
22.06.2011 17:26

Deli z drugimi:

Share

SAP HANA na voljo strankam po vsem svetu

Korporacija SAP je danes najavila splošno dobavljivost rešitev SAP HANA po vsem svetu. Gre za novo generacijo rešitev s področja poslovne analitike, ki s pomočjo tehnologije računalništva v pomnilniku, poimenovane SAP In-Memory, podjetjem omogočajo poslovanje v realnem času. Medtronic, vodilno podjetje pri razvoju tehnologij za uporabo v medicini, prisega na zmogljivosti SAP HANA, med podjetji, ki že uporabljajo omenjene rešitve, pa so tudi Coca-Cola, Hilti, MAN Group, Mitsui, Nikon in druga.
SAP s trajnostnim razvojem prihranil več kot 170 milijonov evrov
SAP s trajnostnim razvojem prihranil več kot 170 milijonov evrov

Napredna poslovna rešitev SAP HANA je bila javnosti prvič predstavljena lani novembra, pri SAP-ju pa so držali obljubo in jo danes naredili globalno dostopno. SAP HANA podjetjem omogoča boljši vpogled v lastno poslovanje, saj premore napredne analitične rešitve ter nove aplikacije, ki rešujejo aktualne poslovne izzive. Doslej nepredstavljive zmogljivosti so zahvaljujoč poenostavitvam omogočile tudi hitro vpeljavo te stroškovno izredno učinkovite tehnologije.

Rešitev SAP HANA je moč v poslovanje podjetij vpeljati brez prekinitev in motenj obstoječih sistemov IT. Dodatno SAP HANA pripomore k optimizaciji teh sistemov, saj njene zmogljivosti lahko nadomestijo nekatere klasične gradnike. Veliko strank podjetja SAP tako že načrtuje uporabo SAP HANA, s katero bodo nadomestila različne rešitve proizvajalca Oracle.

“Splošna dostopnost SAP HANA je pomemben mejnik tako za nas kot naše stranke. Verjamemo, da bo SAP HANA v prihodnje srce vseh naših rešitev ter bo poskrbela za t. i. intelektualno prenovo poslovnih rešitev. Na konferenci SAPPHIRE so stranke s praktičnimi primeri že pokazale fenomenalne prednosti SAP HANA, zato se skupaj z njimi veselimo nadaljnjega inoviranja in razvoja nove generacije poslovnih aplikacij,” je povedal član uprave družbe SAP dr. Vishal Sikka.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Ecetera d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku