Strojna oprema
01.08.2008 09:13

Deli z drugimi:

Share

Sanyov polnilec za Wii-daljinec

Sanyo je pripravil poseben brezkontaktni polnilec za Wii-mote krmilnik priljubljene igralne konzole Nintendo Wii. Sanyo inovativni polnilec proizvaja zgolj za Nintendo, za kar ima tudi ustrezno licenčno dovoljenje. Daljinski krmilnik igralne konzole Nintendo Wii dobi energijo za svoje delovanje sicer iz dveh baterij velikosti AA, ki pa se pri zagretih igričarjih, ki konzolne igre igrajo tudi po več ur skupaj, kaj hitro iztrošita. Sanyova rešitev bateriji napolni brezkontaktno in ju posledično ni treba vzeti iz naprave – daljinec le naslonimo na polnilec, ki poskrbi za nemoteno polnjenje.

Polnilec lahko zazna morebitne napake med polnjenjem in obnovi postopek polnitve, zato vedno zanesljivo napolni daljinski krmilnik. Rešitev, ki je na voljo v skladni beli barvi Nintendove igralne konzole Wii, omogoča zaporedno vezavo do štirih polnilcev na posamezno vtičnico, kar v praksi pomeni, da lahko hkrati polnimo do štiri daljinske krmilnike. Polnjenje popolnoma izpraznjenih baterij traja približno 220 minut, oddana energija pa nato omogoča do približno šest ur in pol igričarskih užitkov.

Sanyo bo polnilec prodajal kot samostojno napravo in v kompletu s svojimi visokokakovostnimi baterijami iz družine eneloop. Trgovci bodo za polnilec zahtevali preračunanih 33 evrov, za komplet s podstavkom in baterijami pa bo treba odšteti še dodatnih 14 evrov.


Prijavi napako v članku