Računalništvo, telefonija
11.10.2020 07:59
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung že pripravljen na Android 11?

5G telefoni v letu 2020: Galaxy Note 20, Pixel 5, OnePlus Nord, LG Velvet in še več (1. del)
5G telefoni v letu 2020: Galaxy Note 20, Pixel 5, OnePlus Nord, LG Velvet in še več (1. del)

Verjetno ste že seznanjeni s tem, da je podjetje Google nedavno ponudil v prenos končno različico operacijskega sistema Android 11, ki v primerjavi s predhodnikom prinaša številne prednosti in je prilagojen najsodobnejšim tehnologijam. Programerji podjetja Google so pri pripravi mobilnega operacijskega sistema Android 11 poskrbeli tudi za izboljšanje sistema za posredovanje sporočil, ki je postal večopravilen. Zato ne preseneča, da porabniki mobilnih naprav že z nestrpnostjo pričakujejo, kdaj bodo novost lahko namestili.

Kot vse kaže je podjetje Samsung že pripravljeno na novi mobilni operacijski sistem Android 11. Poskusna različica novosti z grafičnim vmesnikom OneUI 3.0 je namreč že na voljo za Američane, ki razpolagajo s pametnimi mobilnimi telefoni Galaxy S20, S20 Plus in S20 Ultra, ki jih ponuja podjetje T-Mobile. Kmalu pa naj bi bila poskusna različica novosti na voljo za prenos še drugod po svetu, vključno z evropskim trgom.

Pri tem velja omeniti, da bo kočna različica novega mobilnega operacijskega sistema Android 11 z grafičnim vmesnikom OneUI 3.0 v prihodnjih nekaj mesecih na voljo vsem lastnikom novejših pametnih mobilnih telefonov podjetja Samsung. Na razpoložlvost posodobitve nas bo obvestila mobilna naprava sama, saj bo ta na voljo preko sistema nadgradnje OTA (over-the-air). Upajmo, da bo ta kmalu na voljo tudi nam.


Prijavi napako v članku