Telefoni
13.11.2018 13:40
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung napovedal vojno kitajskim proizvajalcem

Samsung se bo kitajskim proizvajalcem telefonov poskušal postaviti po robu z izdelki družine Galaxy M.
Samsung se bo kitajskim proizvajalcem telefonov poskušal postaviti po robu z izdelki družine Galaxy M.

Danes je na trgu prava poplava poceni, a dobrih pametnih mobilnih telefonov, zasluge za to pa gredo predvsem kitajskim proizvajalcem in znamkam, ki so med uporabniki vse bolj priljubljene. Pogosto se celo zgodi, da kitajski proizvajalci ponudijo v prodajo telefone, ki niso le poceni, ampak so dovolj zmogljivi tudi za najzahtevnejša opravila. Ker to seveda jemlje dobiček uveljavljenim proizvajalcem mobilnih telefonov, so se pri podjetju Samsung odločili, da temu naredijo konec.

Samsung se bo proti kitajskim proizvajalcem pametnih mobilnih telefonov boril z novo družino telefonov, ki bodo seveda na voljo v srednjem cenovnem razredu. Za ta namen bo postopoma opustil pametne mobilne telefone družin Galaxy J, Galaxy On in Galaxy C ter bo ustvaril povsem novo družino mobilnih naprav Galaxy M. Podjetje Samsung bo sprva ponudil v prodajo dva pametna mobilna telefona nove družine, ki sta opremljena s tovarniškima oznakama SM-M205F in SM-M305F, na prodajnih policah trgovin pa bosta naprodaj kot Galaxy M20 in Galaxy M30.

O novih pametnih mobilnih telefonih Samsung družine Galaxy M je trenutno znanega bolj malo. Model SM-M205F (Galaxy M20) naj bi razpolagal z vgrajenim pomnilnikom kapacitete 32 gigabajtov in 64 gigabajtov, medtem ko bo zmogljivejši model SM-M305F (Galaxy M20) za shranjevanje podatkov imel na voljo 64 gigabajtov in 128 gigabajtov prostora. Oba modela naj bi bila naprodaj tako s podporo za eno kot dve telefonski kartici. Več o novih pametnih mobilnih telefonih Samsung družine Galaxy M naj bi bilo znanega še pred koncem letošnjega leta.


Prijavi napako v članku