Računalništvo, telefonija
Telefonija
10.11.2023 17:45

Deli z drugimi:

Share

Samsung z igralko Emmo Myers in ekipo Team Galaxy odpira epske svetove z uporabo Galaxy S23 Ultra

Skupni videoprojekt prikazuje izjemno izkušnjo kamere telefona Galaxy S23 Ultrav vseh razmerah.

Podjetje Samsung Electronics je predstavilo film Epski svetovi (Epic Worlds), edinstven filmski projekt, ki je bil v celoti posnet s telefonom Galaxy S23 Ultra in zajema bistvo več različnih filmskih žanrov ter na novo opredeljuje možnosti ustvarjanja mobilnih vsebin. Film je skoraj v celoti sestavljen iz vsebin, ki so jih prispevali uporabniki in je kot tak dokaz moči odprtega sodelovanja.

Osrednji del tega novega pristopa k pripovedovanju zgodb je kratek film, v katerem Emma Myers (znana po vlogi v Netflixovi seriji Wednesday) potuje skozi žanre filma noir, znanstvene fantastike, vesterna, fantazije in akcijskega trilerja. Myersova igra glavno junakinjo, vendar je resnični junak filma funkcija Nightography telefona Galaxy S23 Ultra. Ta funkcija z neprimerljivo sposobnostjo zajemanja prizorov pri šibki svetlobi omogoča jasnost in podrobnosti, ki so resnično filmske.

Osrednja zgodba je navdihnila vso ostalo vsebino. Po vsem svetu so lokalni vplivneži iz ekipe Team Galaxy posneli lastne prizore kot odziv na osrednjo zgodbo. Ti različni deli, vsi posneti s telefonom Galaxy S23 Ultra, so bili prepleteni z osrednjim delom in ustvarili skladen spektakel, film Epski svetovi (Epic Worlds).

“Zelo sem vesela, da me je Samsung povabil v ekipo Team Galaxy. Uporaba pametnega telefona za uresničitev tako nevsakdanjega kratkega filma je bila res neverjetna. Rezultati in celoten proces pa so mi bili zelo všeč,” je dejala Emma Myers. “Privlačijo me edinstveni projekti, zato mi je sodelovanje s podjetjem Samsung omogočilo, da to ustvarjalnost še bolj izkoristim in k temu spodbudim tudi druge k ustvarjanju lastnih kratkih filmov. Komaj čakam, da si vsi ogledajo film Epski svetovi (Epic Worlds). Res gre za sodelovanje na izviren način.”

“Resnično me je navdušilo,” je dejala Zee Ntuli, režiserka osrednjega dela filma.”Presenetilo me je, česa je telefon Galaxy S23 Ultra sposoben. Resnično me je očaralo, kako se telefon obnese pri šibki svetlobi. Nightography je izjemna funkcija.”

Projekt je nadaljevanje prejšnjih uspešnih kampanj Posneto #zGalaxy (Filmed #withGalaxy), v katerih je Samsung sodeloval z uglednimi filmskimi ustvarjalci, da bi pokazal Galaxy moč za ustvarjanje filmske vsebine. Film Epski svetovi (Epic Worlds) nadgrajuje to zapuščino z drzno izjavo, da ustvarjanje odličnih vsebin presega moč in kakovost slike. Gre tudi za ustvarjalnost, skupnost in duh sodelovanja, vse, kar Galaxy spodbuja.

Film je povabilo ustvarjalcem vsebin, da izkoristijo Galaxy moč in uresničijo svoje najbolj domiselne ideje. S telefonom Galaxy je ustvarjanje vsebin profesionalnega formata na voljo vsem in povsod.

Končno verzijo filma Epski svetovi (Epic Worlds) si ga lahko ogledate tukaj. Osrednji kratki film z Emmo Myers v glavni vlogi pa si lahko ogledate na Samsung YouTube kanalu.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več