Telefoni
19.11.2013 10:21
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung razmišlja o pametnem mobilniku z upognjenima stranicama

Podjetje Samsung bo v drugi polovici naslednjega leta ponudilo v prodajo tržno izjemno zanimivi pametni mobilni telefon z upognjenima stranskima stranicama. S tem bo pametni mobilni telefon dejansko pridobil dva dodatna zaslona za prikazovanje uporabnih informacij, kot so na primer obvestila in kratka sporočila.
Samsungov mobilnik z dvema »dodatnima« zaslonoma bo naprodaj v drugi polovici naslednjega leta.
Samsungov mobilnik z dvema »dodatnima« zaslonoma bo naprodaj v drugi polovici naslednjega leta.

Podjetje Samsung je pred dobrim mesecem dni predstavilo prvi pametni mobilni telefon s tovarniško upognjenim ohišjem Galaxy Round, ki je navdušil številne uporabnike storitev mobilne telefonije (http://bit.ly/s-round). Zaradi izjemnega zanimanja za novost je izvršni direktor južnokorejskega giganta napovedal, da bodo uporabniki kmalu imeli možnost nakupa še prvega mobilnika z upognjenima stranskima stranicama. Osnovo za izdelavo novosti bo pričakovano predstavljal upogljiv zaslon AMOLED.

Podjetje Samsung bo visokoločljiv upogljivi zaslon uporabilo na način, da bo ta upognjen le na daljših stranicah, s čimer bo pametni mobilni telefon dejansko pridobil dva dodatna zaslona za prikazovanje informacij, kot so vsebina prejetih kratkih sporočil, podatki o vremenu, napolnjenost baterije, moč mobilnega signala in še mnogo več. Inženirji podjetja Samsung ocenjujejo, da bo njihov prvi mobilnik z upognjenima stranskima stranicama na voljo v prosti prodaji že v drugi polovici naslednjega leta.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku