Računalništvo, telefonija
16.10.2020 10:20
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung QLED televizorji vedo, kako razvajati uporabnike

Samsung QLED televizorji vedo, kako razvajati uporabnike
Samsung QLED televizorji vedo, kako razvajati uporabnike

Samsung QLED televizorji so naprave, ki bodo v vaše življenje prinesle novo dimenzijo. Z izjemno izkušnjo gledanja, izboljšano kakovostjo slike in zvoka ter z inovativnimi zmogljivostmi umetne inteligence boste v svoj dom sprejeli televizor, ki se ga zlepa ne boste naveličali.

Ravnodušnih vas ne bo pustilo niti minimalistično oblikovano elegantno ohišje, na katerem so robove zmanjšali do tolikšne mere, da ob gledanju dobite občutek brezkončnosti. Samsung televizorji so izjemno tanki in s svojim videzom predstavljajo definicijo ideje popolnega televizorja. Eden izmed modelov, ki izstopa, je zagotovo Q950TS QLED 8K s 15 milimetri širine. Samsung je letos predstavil tudi Q900TS in Q800T modela ter tako razširil ponudbo QLED 8K televizorjev.

Zvok in slika, ki jima ni para

Zvok s pomočjo Objective Tracking Sound+ tehnologije s Samsung televizorji potuje do vas bolj dinamično, saj sledi gibanju predmeta po zaslonu, kar zagotavlja popolno tridimenzionalno zvočno izkušnjo. Poleg tega Active Voice Amplifier tehnologija v realnem času prepozna nepričakovan moteč hrup in samodejno poveča jakost. Da, tudi televizorji so postali presneto pametni.

Novi Samsung televizorji vključujejo posebno tehnologijo kvantnih točk z umetno inteligenco. Kaj to pomeni? Ne glede na vir predvajanja ali trenutno ločljivost, bo vsebina prikazana z do 33 milijoni slikovnih pik. Samsung 8K televizorji so na voljo v velikostih zaslonov od 139,7 (55″) do 248,92 centimetra (98″).

Izjemna povezljivost

Če se nekoliko odmaknemo od 8K televizorjev in presedlamo na 4K tehnologijo, je letos Samsung predstavil celovito serijo QLED 4K televizorjev – Q60T, Q65T, Q70T, Q75T Q80T in Q95T modele. Na voljo so v velikostih zaslonov od 109,22 (43″) do 215,9 centimetra (85″).

Vsi v članku omenjeni Samsung televizorji vključujejo izboljšane zmogljivosti pametnega zaslona, ki temeljijo na umetni inteligenci. Vgrajeni svetlobni senzor zazna stopnje osvetlitve okolja in samodejno prilagodi nastavitve televizorja, da ohrani optimalno svetlobo in kontrast.

Eden izmed »bonbončkov« je tudi izjemna povezljivost. Tako lahko z Multi View načinom istočasno gledate televizijo in vsebino pametnega telefona. Tab View način vse skupaj še poenostavi, saj lahko povežete pametni telefon in televizor tako, da se s telefonom televizorja zgolj dotaknete.

Samsung stremi k zagotavljanju izjemnih izkušenj, zato v obdobju od 2. 10. do 15. 11. 2020 ob nakupu katerega koli televizorja 8K ali QLED v velikosti 189 cm ali več, za darilo dobite televizor The Frame, velik 80 cm. Poleg tega vam s 5-letno garancijo zagotavljajo brezskrbno uživanje z modeli QLED letnika 2020, za to pa morate svojo napravo registrirati na spletni strani samsung5letgarancije.si najkasneje v 15 dneh od datuma nakupa. Akcija velja od 1. 10. 2020 do 31. 12. 2020.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku