Računalništvo, telefonija
Telefonija
28.07.2022 16:56

Deli z drugimi:

Share

Samsung predstavil novo elegantno izdajo Galaxy S22 v vijolični barvi

Serija Galaxy je vse odkar je bil predstavljen Galaxy S8 v orhidejno sivi barvi  povezana z vijolično. Samsung ostaja zvest tej barvni zapuščini in zdaj predstavlja povsem novo izdajo telefona Galaxy S22 v edinstvenem novem odtenku vijolične barve, ki bo za nakup na voljo od avgusta 2022. 

Vsaka barva ima svoje edinstvene značilnosti in dediščino. Vijolična je ena najbolj priljubljenih. Je prepričljiva barva, ki združuje mirnost modre in vznemirljivost rdeče ter ustvarja drugačno energijo, ki vzbuja toplino in optimizem. Je prijazna in vključujoča ter sprejema raznolikost.

V tem smislu vijolična barva simbolizira tako kot Samsung Galaxy: sprejemanje individualnosti, premikanje meja in nenehno inoviranje v skladu s filozofijo odprtosti.

Od svetlih in igrivih do temnih in drznih odtenkov vijolične barve, ki so skozi stoletja odmevali na različne načine – tako kot v Samsung barvni paleti. Z orhidejsko sivim Samsung Galaxy S8, vijoličnim Galaxy S9, vijolično serijo S22 in sivkastim Z Flip 3 je vijolična barva značilna za Galaxy slog. Da bi nadaljevali dediščino vijolične barve, ki gre z roko v roki s filozofijo Galaxy, Samsung predstavlja nov odtenek: temno vijolično Bora. “Bora” je korejska beseda za vijolično barvo, svetel in privlačen odtenek temno vijolične Bora za Galaxy S22 pa smo oblikovali tako, da vzbuja veselje, kreativnost in spodbuja individualnost.

“S pastelnimi in nevtralnimi toni temno vijolična Bora uteleša optimizem in občutek miru. Z močjo izbire bo razgrnila vaš svet. Galaxy S22 v temno vijolični Bora barvi je bil ustvarjen za vas, ne glede na to, ali ste zvezda K-popa ali ljubitelj vijoličaste barve. Navdušeni smo, da bomo lahko predstavili ta odtenek najprej za model S22, pozneje pa tudi za nove razburljive naprave Galaxy,” je povedala Sonia Chang, podpredsednica skupine za globalno trženje blagovnih znamk, MX Business pri družbi Samsung Electronics.

Samsung Galaxy S22 v temno vijolični barvi Bora bo na voljo za nakup po 10. avgustu.

Za več informacij o seriji Galaxy S22 obiščite news.samsung.com/galaxy ali obiščite spletno mesto Samsung.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več