Telefoni
25.03.2010 17:29

Deli z drugimi:

Share

Samsung predstavil model I9000 Galaxy S z velikim Super AMOLED zaslonom

Samsung med paleto svojih mobilnikov daje obetajoč mobilnik.
Samsung med paleto svojih mobilnikov daje obetajoč mobilnik.

Samsung

je predstavil svoj nov zelo obetajoč mobilnik I9000 Galaxy S, na katerem teče operacijski sistem Android, verzije 2.1. Mobilnikovi glavni odliki sta njegov kakovosten in velik 4-inčni (10,16 cm) Super AMOLED zaslon (WVGA resolucija) ter zmogljiv 1 gigaherčni procesor, ki skupaj skrbita za zelo dobro uporabniško izkušnjo.

Dober zaslon in procesor pa nista edina aduta v rokavu mobilnika I9000 Galaxy S. Ta se namreč lahko pohvali tudi s fotoaparatom s 5 megapiksli, ki je poleg dobrih slik zmožen posneti tudi video posnetke s 30 slikami na sekundo v kvaliteti 720p. Uporabniki bodo lahko na mobilniku brez težav predvajali tudi DivX in XviD video posnetke. Mobilnik bo na voljo v različici z 8 ter 16 gigabajti spomina, pri obeh pa bo možno omenjeno količino spomina še dodatno raziširiti z dokupljenimi microSD spominskimi karticami. Za dobro povezljivost ima mobilnik 3G s podporo HDSPA, Bluetooth 3.0 ter Wi-Fi. Med karakteristikami mobilnika omenimo še navigacijski sistem A-GPS ter USB priklop.

S svojo atraktivno obliko, ki v debelino meri le 9,9 milimetra, ter ostalimi lastnostmi ima I9000 Galaxy S skoraj vse predispozicije za dobro prodajo. Za dobro prodajo bo potrebna še razumljiva cena. Ceno kot tudi datum začetka prodaje bomo izvedeli v prihajajočih tednih.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku