Računalništvo, telefonija
05.07.2019 13:13

Deli z drugimi:

Share

Samsung najavil pričetek prodaje prvega telefona z vrtljivo kamero

Novi Samsung Galaxy A80 je pisan na kožo ljubiteljem sebkov!
Novi Samsung Galaxy A80 je pisan na kožo ljubiteljem sebkov!

Pri podjetju Samsung so uradno najavili pričetek prodaje novega pametnega mobilnega telefona družine Galaxy, ki je resnično nekaj posebnega. Tu gre za pametni mobilni telefon Galaxy A80, ki razpolaga s tremi digitalnimi fotoaparati, ki se »zavrtijo« v trenutku, ko uporabnik v aplikaciji za kamero izbere način Selfie (sebek). To dejansko pripomore k zajemu visokokakovostnih sebkov, ki bodo brez težav navdušili tudi najzahtevnejše ljubitelje sebkov, saj je tu kakovost precej boljša kot pri uporabi klasične spletne kamere.

Vrtljiva trojna kamera pametnega mobilnega telefona Galaxy A80 dejansko omogoča neprekinjeno fotografiranje in snemanje. Glavni digitalni fotoaparat je opremljen s slikovnim tipalom ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk, medtem ko objektiv Ultra Wide omogoča zajem fotografij s 123 stopinjskim kotom. Način Super Steady video omogoča zmanjševanje tresenja pri zajemanju videoposnetkov, funkcija Live Focus Video pa pripomore k bolj kakovostnemu zajemu videoposnetkov, ki so primerljivi s profesionalnimi filmi.

Novi pametni mobilni telefon Galaxy A80 podjetja Samsung se ponaša še s 17,01-centimetrskim oziroma 6,7-palčnim Super AMOLED zaslonom ločljivosti FHD+, medtem ko za kakovostno predvajanja zvoka skrbi sistem Dolby Atmos. Vgrajena baterija kapacitete 3.700 miliamper ur in izjemno hitrim polnjenjem z zmogljivostjo 25 vatov pa omogoča, da bosmo ostali povezani dlje časa, kar je ključnega pomena za številne uporabnike.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy A80 bo mogoče kupiti kmalu, na voljo pa bo v črni, srebrni in zlati barvi. Njegova priporočena maloprodajna cena se bo gibala okoli 650 evrov.


Prijavi napako v članku