Telefoni
14.04.2021 10:26
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung je osvojil nizkocenovni trg

Samsung je že dalj časa znan po vrhunskih modelih z najnovejšo tehnologijo, ki jo premore mobilna industrija. Sedaj so v zelo kratkem času po zaslugi njihove družine telefonov Galaxy A osvojili še nizkocenovni trg.
Družina mobilnih telefonov Samsung Galaxy A dokazuje, da za nepozabno izkušnjo ne potrebujemo najbolj atraktivnih funkcij.
Družina mobilnih telefonov Samsung Galaxy A dokazuje, da za nepozabno izkušnjo ne potrebujemo najbolj atraktivnih funkcij.

V zadnjem letu so se potrebe in razmišljanje povprečnega uporabnika popolnoma spremenili, kar je opazil tudi Samsung. Uporabniki se ne odločijo za vrhunske modele za vsako ceno. Zavedajo se njihove kvalitete, a poleg najzmogljivejše strojne opreme sedaj iščejo tudi izkušnjo. Tukaj pa nastopijo nizkocenovni telefoni, ki zmogljivost vrhunskih modelov približajo vsakdanjim uporabnikom. Če je bil nekoč pomemben dejavnik pri nakupu najnovejši procesor, čim več sistemskega polnilnika, ki ga nikoli ne izkoristimo, je sedaj pozornost usmerjena v manj atraktivne lastnosti. Uporabniki se zavedajo, da strojna oprema sama po sebi ne bo prinesla vrhunske izkušnje. Kakovosten zaslon, pametna kamera, povezljivost, združljivost, prijazen uporabniški vmesnik, to so lastnosti, na katere je danes pozoren uporabnik.

Mobilni telefoni, ki so si vzeli kanček vesolja

Kako bi najlažje opisali novo družino mobilnih telefonov Samsung Galaxy A? Upravičeno bi lahko rekli, da so vrhunski, zmogljivi in priročni, saj Samsung vsako leto upraviči svoj sloves tehnološkega giganta. Njihov razvojni park ne ubira bližnjic in vedno dostavi vrhunsko kvaliteto. Kljub temu, bi jih vseeno opisali kot zelo raznoliki. Posodobljeni zasedbi je uspelo ujeti vse, od ugodnih telefonov, ki imajo najboljšo zmogljivost v svojem cenovnem razredu, do različic, ki se lahko kosajo z vrhunskimi modeli Galaxy S.

Samsung Galaxy_A32 5G
Samsung A32 podpira najnovejšo 5G omrežje za takojšen prenos vsebin.

Navdušil nas je Samsung Galaxy A32 5G, ki dokazuje, da se strup skriva v majhnih stekleničkah. Mišljen kot vstopni model, a je hitro postal ljubljenec med uporabniki. Med zavidljivo strojno opremo bi najprej izpostavili podporo za novo generacijo podatkovnega omrežja 5G. Skrivnost bo ostala pri Samsungu, a vseeno nas zanima, kako jim je uspelo spraviti 5G omrežje v telefon, ki stane manj kot 300 evrov. Tudi nekateri krovni modeli še nimajo podpore za najnovejše brezžično omrežje, zato je dosežek tega malčka resnično navdušujoč.

Samsung A32 5G je pametna naložba za prihodnost, saj šele odkrivamo potencial novega podatkovnega omrežja, ki že zdaj kraljuje v hitrosti. Pripravite se na takojšno prenašanje in pretakanje vsebin. Pri igranju iger boste imeli prednost pred nasprotniki, ki se še vedno soočajo z zamikom v signalu. Navdušuje pa tudi strojna oprema, ki bo kljub skromni ceni, pometla z vsako aplikacijo. Poganja ga 8-jedrni procesor, na voljo je 4 gigabajte sistemskega polnilnika, kar je več kot dovolj tudi za požrešni Google Chrome. Tudi prostora za shranjevanje datotek je na pretek, začetno kapaciteto 128 gigabajtov lahko dodatno razširite z MicroSD kartico.

Naslednja stopnja v evoluciji

Samsung Galaxy_A52
Čudovite trenutke lahko ujamete s kar 4 kamerami.

Samsung Galaxy A52 je naredil še korak naprej. V zapeljiv okvir so namestili Full HD+ AMOLED zaslon, ki skrbi za jasno sliko, tudi ob močnejši svetlobi. Z novim zaslonom so pridobili hitrejše frekvence osveževanja (90 sličic na sekundo) in manjšo porabo energije. Kakovosten zaslon dopolnjujejo živahne barve in dobri koti gledanja. Gledanje vsebin in igranje iger je pravi užitek. Samsung A52 je ocenjen z zaščito IP67, kar pomeni, da je odporen na prah in vodo.

Odlikuje ga pa predvsem kamera, s katero boste snemali v izjemno visoki ločljivosti. Glavni senzor je opremljen s 64 milijoni slikovnih točk in optično stabilizacijo slike (OIS). Tehnologija pomaga stabilizirati posnetke, da gibanje ostane tekoče, fotografije pa ostre. Glavno kamero dopolnjujejo še ultraširokokotna, globinska, sprednja in makrokamera.

Samsung Galaxy_A72
Samsung Galaxy A72 se lahko kosa tudi z najboljšimi.

Dostopna tehnologija, ki se kosa z najboljšimi

Med novimi modeli bi izpostavili še Samsung Galaxy A72 z realističnim 17-centimetrskim brezkončnim O-zaslonom, ki predvaja vsebine v Full HD+ ločljivosti na Super AMOLED zaslonu. Posebna zaščita znižuje modro svetlobo in varuje vaše oči pred utrujenostjo. Tako kot A52, ima tudi ta model štiri module za kamero in zaščito IP67 za odpornost proti vodi in prahu. Pod kovinskim pokrovom se skriva strojna oprema, ki jo po navadi najdemo v občutno dražjih telefonih. Za filmsko izkušnjo poskrbita dva zvočnika, ki vas bosta obdajala z zvoki vaših najljubših vsebin. Izjemna baterija kapacitete 5000 miliamperskih ur pa bo poskrbela za nemoteno delovanje tudi po več dni.

Vesoljni mobilni telefoni Samsung Galaxy A vas čakajo na spletni strani links.eu, kjer lahko izbirate med najnovejšimi modeli in tudi njihovimi predhodniki.


Prijavi napako v članku